Markedsføring på Facebook

Lær at markedsføre din iværksættervirksomhed på Facebook og få en introduktion til annoncering på denne gratis workshop!

Tilmeld dig her 

Dato: Den 13. juni 2018, kl. 16.30-19.30
Lokation:
Vækstfabrikken Slagelse
Underviser: Alex Sabour
Pris: Gratis – tilmelding er påkrævet

OBS: Workshoppen foregår på engelsk, men spørgsmål kan stilles på dansk.

Workshoppen er en introduktion til at bruge Facebook som iværksætter og tager udgangspunkt i de problemstillinger som iværksættere og mindre virksomheder står overfor, når de skal markedsføre deres virksomhed via Facebook, herunder betalt Facebook annoncering.

Iværksættere anvender ofte Facebook til markedsføring af virksomhedens produkter eller services, men spørgsmålet er om de bruger Facebook rigtigt. Workshoppen vil give dig indsigt i, hvordan du får brugt Facebook og annoncering på Facebook til at styrke din omsætning og i endnu højere grad din bundlinje.

Udbytte: På dagen får du en mulighed for at lave Facebook annoncer for din virksomhed, herunder hvad der virker og hvad der ikke virker. Herudover får du værktøjer og viden som du kan bruge, til din egen virksomhed.

Mere om underviseren:
Amerikanske Alex Sabour er social media ekspert med mange års erfaring som rådgiver og iværksætter – pt. som partner i Gorilla Media. Alex har hjulpet nogle af verdens største brands i deres arbejde med sociale medier og er blandt de førende eksperter i branchen. På den store scene har Alex bl.a. rådgivet globale virksomheder som McKinsey, Lego, Adidas og han har også solid erfaring med markedsføring og sociale medier for iværksættere og vækstvirksomheder.

Tilmeld dig her 

Åbent arrangement for iværksættere og mindre virksomheder med CVR nummer i region Sjælland.

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg