Vær velforberedt til den nye EU persondataforordning

Åbent arrangement for iværksættere og mindre virksomheder med CVR nummer i region Sjælland.

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER.

Dato: 27. februar 2018 kl. 16.00 – 20.00
Sted: Vækstfabrikken Ringsted, mødelokale Generalen

Undervisere:
Hanne Biehl Laursen – informationsspecialist fra ARKIVO
Brian Pihl Pedersen – advokat fra Advokatgården i Sorø

Forordningen træder i kraft d. 25. maj i år og herefter skal alle virksomheder overholde de nye og eksisterende tiltag. Fremover vil persondataforordringen gælde for alle, der behandler persondata, herunder virksomheder, der registrerer oplysninger omkring deres ansatte. Som noget nyt er der både risiko for bøder og erstatning.
Derfor er det meget vigtigt at du som iværksætter sætter dig ind i betydningen af Persondataforordningen for din virksomhed og at du har styr på, hvilke ændringer, der er på vej.

Denne workshop tilbyder et helt konkret lavpraktisk værktøj til at blive velforberedt til den kommende EU Persondataforordning. Du vil møde Hanne Biehl Laursen, informationsspecialist fra ARKIVO og Brian Pihl Pedersen, advokat fra Advokatgården i Sorø, der tilsammen vil klæde dig på til at takle den nye lov.

På workshoppen vil advokat Brian Pihl Pedersen fortælle om regler og rammer i den nye lov, specifikt for HR og kunder. Du vil få en gennemgang af loven og få svar på, hvad du må, hvad skal der gøres osv. Derefter vil Hanne Biehl Laursen fortælle, hvad det er, der skal være styr på, hvordan man får kortlagt disse opgaver og hvad, der skal kortlægges.
Alle deltagere vil få adgang til et online værktøj, såldes at du kan arbejde videre med opgaverne.

Udbytte: Du får kendskab til de nye regler for persondata loven og et godt afsæt til den praktiske forberedelse inden EU Persondataforordning træder i kraft. Der vil blive arbejdet med skabeloner til databehandleraftale og samtykkeerklæring og derudover vil hver deltager gå hjem med en konkret handlingsplan. Du får derfor et helt konkret lavpraktisk værktøj til at blive velforberedt til den kommende EU Persondataforordning.

Program:

  • Velkomst
  • Introduktion til de nye regler og rammer for persondata
  • Kom godt i gang med opmærkning og din dokumentation for behandling af persondata

Forberedelse: 14 dage inden afholdelsen af workshoppen vil deltagerne blive sendt forberedende materiale

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg