Event: Iværksætteri og e-handel

Åbent arrangement for iværksættere og mindre virksomheder med CVR nummer i region Sjælland.

Dato: 9. april 2016 kl. 16.00-20.00
Lokation: Vordingborg
Mød: Casper Blom og Thomas Sloth
Pris: Gratis – tilmelding er påkrævet

Kom til gratis arrangement om iværksætteri og e-handel, hvor du kan høre Casper Blom fortælle hans medrivende historie om, hvordan han som blot 12-årig startede sit første iværksættereventyr med hans første webshop. Han fortæller hele historien lige fra idéen opstod og til han på et tidspunkt valgte at sælge BilligeGolfbolde.dk for at kaste sig ud i flere iværksættereventyr.

Om foredragsholderen
Som 12-årig startede Casper Blom som iværksætter, og siden har det bare taget fart. I dag bruger Casper en stor del af sin tid på at afholde foredrag rundt om i landet – både for skoler, virksomheder, netværk mv. Casper elsker at inspirere andre mennesker, og han holder derfor ofte foredrag for at motivere til at gå efter det, man drømmer om.

Workshop – Kom godt i gang med din webshop

Efter foredraget med Casper Blom, kan du deltage i en workshop med Thomas Sloth, direktør i I-strategi, hvor du vil få et overblik i junglen af muligheder, når du skal starte egen webshop. Onlineekspert Thomas Sloth giver dig valide og effektive råd om, hvordan du undgår dyre fejl – og navigerer sikkert forbi alle faldgruber, inden du indtager titlen som webshop-ejer.

Foredraget kommer rundt om:

  • Hvilken type webshop skal jeg vælge
  • Hvad skal jeg vide, inden jeg starter
  • Hvordan sælger jeg via min webshop
  • Do’s and don’ts

Thomas Sloth
Om underviseren
Onlineekspert, Thomas T. Sloth driver virksomheden i-Strategi, der siden 2010 har beskæftiget sig med professionel rådgivning om online markedsføring og webshops. Thomas har selv haft hånden direkte på kogepladen, da han tidligere drev en webshop, der blev solgt med et klækkeligt overskud. Som certificeret Google-partner og erfaren rådgiver stiller Thomas skarpt på webshops og online markedsføring.

Program og flere informationer følger.

Tilmeld dig her 

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg