Vores mission

På Vækstfabrikkerne er vi først og fremmest interesseret i at se din virksomhed udvikle sig. Du får optimale rammer for at kunne flytte din virksomhed i en positiv retning, og det handler om meget mere om borde og stole. Det handler om nye netværk, relationer, viden og meget andet. Derfor er vores fremmeste mål at give dig en kontaktflade på Vækstfabrikkerne med de andre virksomheder og med det netværk af organisationer, virksomheder og partnere, som vi har. Og derfor får du adgang til workshops, mentorordning, faglig sparring og meget andet. Fordi det bringer din virksomhed videre. Vækstfabrikkerne er altså alene til for at din virksomhed kan udvikle sig, og det er vores eneste agenda. Når vi måler vores indsats gør vi det på tre parametre: Vækst i antal medarbejdere, eksport og om din virksomhed overlever de første svære år efter opstarten. Og heldigvis viser tallene, at der er markant forskel på om du har en plads på Vækstfabrikkerne eller ej som virksomhed. Med en plads på Vækstfabrikkerne kommer du videre med din virksomhed – det er vores mission – til gavn for os alle sammen.

Vi tilbyder

Kontorplads

Få base i en af vækstfabrikkerne og bliv en del af et fagligt stærkt miljø med fokus på vækst og udvikling. Vi tilbyder arbejdspladser i åbent kontor, eget lukket kontor eller en flyverplads.

LÆS MERE

Sparring

Bliv tilknyttet en erfaren vækstkonsulent, der følger dig gennem dit forløb. Konsulentsparringen er gratis og giver dig værktøjer til at indfri dit vækstpotentiale.

LÆS MERE

Netværk

200 virksomhedsejere står klar til at danne netværk med dig – til forretninger, sparring eller bare til en god uformel snak.

LÆS MERE

Udviklingsforløb

Med base hos os får du samtidig et forløb med kompetenceudvikling. Udviklingsforløbet fokuserer på forretningsudvikling og drift.

LÆS MERE

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg