Kontorplads

Bliv en del af et fagligt stærkt miljø. Vi tilbyder arbejdspladser i åbent kontor, eget lukket kontor eller en flyverplads.

LÆS MERE

Sparring

Det er ikke godt at være alene. Derfor er vores vigtigste fokus, at du får den gode viden, de rigtige kontakter og kvalificeret sparring til at udvikle og vokse din virksomhed

LÆS MERE

Udviklingsforløb

Workshops, sparring, netværk og meget mere. Vi følger dig og din virksomheds udvikling og skræddersyer vores tilbud, så de passer til dit behov.

LÆS MERE

Netværk

Med en plads på Vækstfabrikken er du aldrig alene. Du bliver helt konkret en del af et netværk med mere end 200 andre iværksætter i Danmark

LÆS MERE

Kontorplads

På Vækstfabrikkerne får du de faciliteter, du har behov for. Du får en kontorplads, som enten kan være i åbent miljø eller i eget lokale, så du kan lukke døren. Der følger som en selvfølge printer og internetforbindelse med. På alle Vækstfabrikker er der desuden professionelle mødefaciliteter, du gratis kan booke, når du har møde med kunder og samarbejdspartnere. En anden mulighed er også en flyverplads, som du kan benytte nogle dage om ugen. Som noget ekstra får du adgang til alle Vækstfabrikker, hvor du kan sidde at arbejde og holde møder. Adgangen til faciliteter i København, er en tilkøbspakke, men ellers har du fuld adgang til alle Vækstfabrikker, både møde og arbejdsfaciliteter. Priser (Vær opmærksom på at nedenstående priser er vejledende og kan variere på enkelte Vækstfabrikker!) Nedenstående priser er eksklusive moms.

 • Flyverplads (kan anvendes max 3 gange om ugen): 1.300 - 1.560 kr. pr md.
 • Fast plads i åbent kontor: 2.245 - 2.600 kr. pr md.
 • Fast plads i eget lukket kontor: 2.900 - 4.590 kr. pr md.
 • 2 pladser i åbent kontor: 4000 kr. pr md.
 • 3 pladser i åbent kontor: 5000 kr. pr md .
 • 4 pladser i åbent kontor eller mere: Forhandles med den lokale Vækstfabrik
 • 2 pladser i eget kontor: 5000 kr. pr. md.
 • 3 pladser eller mere i eget kontor: Forhandles med den lokale Vækstfabrik
Kontakt os for yderligere information.

Netværk

Kom i hus med mere end 200 andre virksomheder og iværksættere

Et godt netværk er tit nøglen til succes. Vejen til en ny kunde eller en interessant samarbejdspartner går meget ofte gennem gode netværksrelationer

På Vækstfabrikkerne ser vi netværket, som noget af det vigtigste. En hverdag med kolleger, der også selv driver egen virksomhed, gør en forskel. I alt bor der mere end 200 virksomheder på Vækstfabrikkerne, og det netværk er du helt naturligt med i

Derudover har Vækstfabrikkerne en række partnere og relationer, som vi gerne deler med dig. Har du behov for en indgang til en ny kunde, så kan vores netværk måske være vejen.

Bliv en del af netværket på Vækstfabrikkerne, og udnyt det til at udvikling og vækst

Udviklingsforløb

Hvad skal der til for, at din virksomhed kan vokse?

Som iværksætter skal du være verdensmester i alt. Du skal være salgschef, juridisk afdeling, CEO og økonomidirektør. Kan du det? Med udviklingsforløbet klæder vi dig på til opgaven. Vi skræddersyer så vidt muligt forløbet efter dine behov. Du får mulighed for at deltage i en lang række workshops med forskellige temaer. Med udviklingsforløbet følger vi dig tæt for at sikre, at du udvikler dig bedst mulig.  

Sparring

Som iværksætter eller ejer af en mindre virksomhed står du tit alene med dine udfordringer. I Vækstfabrikkerne får du tilknyttet en erfaren vækstkonsulent, der følger dig gennem dit forløb.

Konsulentsparringen er din mulighed for at få en ekspert på banen, der kan hjælpe dig med at fjerne tvivlen omkring, hvordan du kommer videre.

Konsulenternes kompetencer

Vækstfabrikkernes konsulenter har alle en stor viden inden for virksomhedsdrift og har flere års erfaring med at drive egen virksomhed. Fx kan konsulenterne hjælpe dig med:

 • Salg og markedsføring
 • Strategi og ledelse
 • Internationalisering
 • Produktudvikling og beskyttelse
 • Finansiering og økonomi

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg