VÆKSTFA BRIKKER

Du Far

Et netværk med adgang til den danske og dele af den uden- landske lydbranche

Et udviklingsmiljø med alt fra højtalerproducenter og soft- wareudviklere til audiodesignere, ingeniører og musikere

Et skræddersyet forløb med professionel sparring på udviklin- gen af den kommercielle del af din forretning

LÆS MERE

Et Udviklingsmiljo For Lydivaerksaettere

Med en plads på Vækstfabrikken Lydens Hus bliver du en del af
fremtidens danske lydindustri.
for at give din virksomhed de bedste betingelser for at slå igen-nem på markedet – både nationalt og internationalt.
Som vækstfabrikant forpligter du dig også til at deltage i
vækstforløbet.

LÆS MERE

Cases Fra Lydens Hus

Priser & Faciliteter

Flyverplads

1.500

KR

Faciliteter

- Fuldtudstyret kontorp-lads

inkl. interntet, print-er, køkkenfaciliteter etc.

- Adgang til 3 specieltindrettede mødelokaler

(15 personer pr. lokale)

- Adgang til 12 an-dre lokaliteter ogmødelokaler rundt om-kring på Sjælland

Flyverplads

2.500

KR

Vaekstfa brikkerne

Daily leader

Vibe Svane

E-mail: vs@vf.dk

Vækstfabrikkerne

Vækstfabrikkerne giver iværksættere de bedste rammebetingelser for udvikling med 14 fabrikker fordelt over Sjælland. Udover finansiering fra EU’s Regionalfond og Væksthus Sjælland som overordnet projektholder, samarbejder vi med kommunale partnere og en lang række erhvervsserviceorganisationer og lokale erhvervsråd i Region Sjælland. Vores fremmeste mål er at give iværksættere de optimale rammer for udvikling med netværk, workshops, sparring, viden og meget mere. Vores mission er at give dig de optimale rammer for at kunne flytte din virksomhed i en positiv retning, og det handler om meget mere om borde og stole. Det handler om nye netværk, relationer, viden og meget andet. Derfor er vores fremmeste mål at give dig en kontaktflade på Vækstfabrikkerne med de andre virksomheder og med det netværk af organisationer, virksomheder og partnere, som vi har. Og derfor får du adgang til workshops, mentorordning, faglig sparring og meget andet. Fordi det bringer din virksomhed videre. Vækstfabrikkerne er altså alene til for at din virksomhed kan udvikle sig, og det er vores eneste agenda. Når vi måler vores indsats gør vi det på tre parametre: Vækst i antal medarbejdere, eksport og om din virksomhed overlever de første svære år efter opstart. Med en plads på Vækstfabrikkerne kommer du videre med din virksomhed – det er vores mission – til gavn for os alle sammen.
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne2 hours ago
✘ Den største fejl virksomheder laver på de sociale medier er...

Vi har talt med vores social medie ekspert, amerikanske Alex Sabour om den største fejl mange virksomheder laver på de sociale medier. Se med og få svaret på hvad den største fejl er.

Vil du også gerne vide, hvordan man undgår den største fejl og få mere ud af din indsats på de sociale medier? Tilmeld dig vores gratis og åbne workshop med Alex onsdag d. 24. januar.

Tilmeld dig her: http://vaekstfabrikkerne.dk/4089-2/
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne1 day ago
🏆 Holbæks Iværksætterpris 2017 går til....

.. Vækstfabrikkanter Fun Learning Games! Stort tillykke med Iværksætterprisen. 🏆

Fun Learning Games har huse på Vækstfabrikken Holbæk og har siden 2015 udviklet spil og legetøj. Det første spil er FlickBall, der er udviklet i samarbejde med klubber og skoler. I dag bruges det som et 3D-taktikbræt af fodboldtrænere og er solgt i over 15.000 eksemplarer i Danmark og udlandet.

Læs mere på deres hjemmeside: www.funlearninggames.dk

Foto: Mie Neel
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne5 days ago
SUCCES I USA vol. 1 - SOUNDBOKS

Vækstfabrikkerne er taget til LA for at få gode råd og vejledning til, hvordan man som dansk iværksætter og startup kan få "succes i USA".

Vi har i denne video mødt Jesper fra virksomheden SOUNDBOKS, der startede i Vækstfabrikken Lydens Hus for 3 år siden og i dag har hovedkontor i LA og en årlig omsætning på mere end 40 millioner kr. Han fortæller om vejen dertil og giver sit bedste råd til andre iværksættere, der gerne vil etablere sig på det amerikanske marked.

Musik: "It's not about forever" af True Nord
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne1 week ago
Tre vigtige ting, som vil gøre 2018 til en succes 🎆

Nyt år, nye udfordringer. Vores Vækstkonsulent Claus Kaaber har samlet tre gode råd til, hvad du som iværksætter skal have styr på i 2018, for at sætte den bedste ramme for din virksomheds succes.
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne2 weeks ago
IVÆRKSÆTTER ARRANGEMENTER 2018 ✈

I 2018 får DU mulighed for at deltage i et utal af GRATIS og ÅBNE arrangementer. Mød blandt andre Martin Thorborg, Casper Blom - Iværksætter, Leif Carlsen, vores amerikanske social media ekspert Alex Sabour fra Gorilla Media, Arkivo - data og dokumenter, MindRocket og mange andre, der hver især formidler det iværksættertema, de brænder for.

Hør bl.a. om persondataforordningen, hvordan du får mere ud af dine sociale medier, laver den perfekte pitch, bruger dit netværk til salg, sætter prisen rigtigt, optimerer SEO og google adwords og mere.

✎ Der er begrænset pladser, men du kan allerede NU tilmelde dig vores to første workshops om sociale medier i januar og persondataforordningen i februar på vores hjemmeside!

Hold dig opdateret om flere arrangementer på vores hjemmeside eller her på Facebook. :D
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne2 weeks ago
NYKLÆKKET IVÆRKSÆTTER? Kom godt fra start!

Er du på vej med egen virksomhed i 2018? Her går mange nye virksomheder galt. SKAT giver gode huskeråd, så du kommer godt fra start!

1. Få styr på virksomhedens NemID, så du er klar til at læse Digital Post og indberette til SKAT. Det kan tage op imod 10 dage at få etn ny NemID.

2. Få ændret din forskudsopgørelse, så du ikke risikerer at betale en forkert forskudsskat resten af året.

3. Husk at der skal indberettes moms, selvom man endnu ikke har haft en indtægt i sin virksomhed. I de første 1½-2 år skal der indberettes hvert kvartal, og har. Har der ikke været indtægter eller udgifter; indberet da 0 kr.

4. Mange er i tvivl om, hvad de kan trække fra i moms- og skatteregnskabet, især ift. de udgifter, man har ved at etablere virksomheden, købe udstyr mv. Det er heller ikke helt let at svare enkelt på, men du kan bl.a. få hjælp i SKATs Bogføringsguide.

Læs mere i linket.

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg