VÆKSTFA BRIKKER

Du Far

Et netværk med adgang til den danske og dele af den uden- landske lydbranche

Et udviklingsmiljø med alt fra højtalerproducenter og soft- wareudviklere til audiodesignere, ingeniører og musikere

Et skræddersyet forløb med professionel sparring på udviklin- gen af den kommercielle del af din forretning

LÆS MERE

Et Udviklingsmiljo For Lydivaerksaettere

Med en plads på Vækstfabrikken Lydens Hus bliver du en del af
fremtidens danske lydindustri.
for at give din virksomhed de bedste betingelser for at slå igen-nem på markedet – både nationalt og internationalt.
Som vækstfabrikant forpligter du dig også til at deltage i
vækstforløbet.

LÆS MERE

Cases Fra Lydens Hus

Priser & Faciliteter

Flyverplads

1.500

KR

Faciliteter

- Fuldtudstyret kontorp-lads

inkl. interntet, print-er, køkkenfaciliteter etc.

- Adgang til 3 specieltindrettede mødelokaler

(15 personer pr. lokale)

- Adgang til 12 an-dre lokaliteter ogmødelokaler rundt om-kring på Sjælland

Flyverplads

2.500

KR

Vaekstfa brikkerne

Daily leader

Vibe Svane

E-mail: vs@vf.dk

Vækstfabrikkerne

Vækstfabrikkerne giver iværksættere de bedste rammebetingelser for udvikling med 14 fabrikker fordelt over Sjælland. Udover finansiering fra EU’s Regionalfond og Væksthus Sjælland som overordnet projektholder, samarbejder vi med kommunale partnere og en lang række erhvervsserviceorganisationer og lokale erhvervsråd i Region Sjælland. Vores fremmeste mål er at give iværksættere de optimale rammer for udvikling med netværk, workshops, sparring, viden og meget mere. Vores mission er at give dig de optimale rammer for at kunne flytte din virksomhed i en positiv retning, og det handler om meget mere om borde og stole. Det handler om nye netværk, relationer, viden og meget andet. Derfor er vores fremmeste mål at give dig en kontaktflade på Vækstfabrikkerne med de andre virksomheder og med det netværk af organisationer, virksomheder og partnere, som vi har. Og derfor får du adgang til workshops, mentorordning, faglig sparring og meget andet. Fordi det bringer din virksomhed videre. Vækstfabrikkerne er altså alene til for at din virksomhed kan udvikle sig, og det er vores eneste agenda. Når vi måler vores indsats gør vi det på tre parametre: Vækst i antal medarbejdere, eksport og om din virksomhed overlever de første svære år efter opstart. Med en plads på Vækstfabrikkerne kommer du videre med din virksomhed – det er vores mission – til gavn for os alle sammen.
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne3 days ago
HVAD GØR DIT PRODUKT UNIKT?

Kan du svare på dette spørgsmål? IPR er en forkortelse for intellektuelle ejendomsrettigheder og det er en god ide at forholde sig til, inden du kaster dig ud et potentielt iværksættermareridt.

Vækstkonsulent og certificeret IPR-coach, Henrik Tørnquist, præsenterer her de 4 kernespørgsmål, han altid stiller iværksættere. Læs med her...
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne was live.1 week ago
MARKEDSFØRING ER DØD!

Sådan lyder det fra René Larsen, iværksætterrådgiver hos Københavns Erhvervshus, der her sætter HIP workshoppen Markedsføring for iværksættere igang! 👍🏻
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne2 weeks ago
JEG ER IVÆRKSÆTTER!

► "Den største læring for mig, har været at jeg skulle have været gået selvstændig langt tidligere. At være lønslave tiltaler mig på ingen måder, jeg er nødt til at skabe nye ting, nye projekter og nye forretninger hele tiden."

►► Mød Henrik Bondtofte, han er en af Danmarks mest erfarne SEO eksperter, forfatter, foredragsholder og underviser. Efter at have været ansat i ledende roller i flere bureauer, stiftede han i 2015 sit eget online marketing bureau Bondtofte & Co, hvor hovedfokus er SEO og søgeannoncering. ⚑

Vi har talt med ham om, hvorfor han er iværksætter, hans største læring og bedste råd til dig som iværksætter, læs med her!

► "Jeg er iværksætter fordi jeg selv ønsker at styre min tid og fordi jeg mener, at jeg er bedre til at skabe de forretninger og de miljøer, jeg ønsker at arbejde i selv. Jeg har i mange år, siddet i ledende roller, men har altid haft bestyrelser bag mig. Når man arbejder med teknologi og viden, er det fuldstændigt essentielt, at de folk der står bag dig, forstår og følger med i udviklingen. Udviklingen går hurtigt og der er ofte ikke megen tid, til at træffe de rigtige beslutninger, hvis man vil være med helt fremme." fortæller Henrik og fortæller at hans største læring har været, at man skal springe ud som iværksætter så hurtigt som muligt, da man ikke har mulighed for at udleve sit fulde potentiale under andres vinger.

► "En anden stor læring er, at man skal lære at give arbejdsopgaver fra sig, det kan være en rigtig svær opgave, men man kommer ingen steder, hvis man insisterer på at sidde og lave alting selv. Dermed misser du ud på at udføre arbejdsopgaver, de steder hvor dine kompetencer er stærkest."

► "Mit bedste råd er at være meget opmærksom på, hvem du indgår partnerskaber med. Kort sagt, få klarlagt de forskellige interessenters ambitionsniveau fra start af, inden det overhovedet overvejes om der skal indgås et partnerskab." fortæller Henrik og fortsætter:

"jeg har været med i en del setups efterhånden og jeg har meget sjældent været i et partnerskab, jeg har været fuldt ud tilfreds med. Det er fuldstændigt essentielt, at i kan kommunikere sammen og noget der kan ødelægge et hvert partnerskab, er sådan noget som motivation. Brænder i alle sammen lige meget for projektet? Hvis ikke, vil der altid være nogen der løber hurtigere end andre og det er ikke sjovt, at være den der konstant løber hurtigst i et partnerskab.".

Læs mere om Bondtofte og Co. her: https://bondtofte.dk/
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne2 weeks ago
✎GRATIS WORKSHOP PÅ VÆKSTFABRIKKEN KØGE

Få hjælp til din markedsføring på en gratis og åben workshop torsdag d. 12/10 fra 16-20 på Vækstfabrikken Køge. Du får redskaber og inspiration til at planlægge og udvikle din markedsføring.

WORKSHOPPPEN ER ÅBEN FOR ALLE!

Læs mere og tilmeld dig her! ★
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne3 weeks ago
IVÆRKSÆTTER SUCCES - JATAK ✔

► Mere end 50% af alle iværksætter overlever ikke de første tre år. ◄

Vi har talt med Nina Marie Wahl Asmussen, erhvervsrådgiver og erhvervscoach hos Københavns Erhvervshus om hvordan du får succes som iværksætter. Få de 3 hovedingredienser til succes...

..her! ▼
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne shared DKO Inspire's video.3 weeks ago
"En iværksætters tur, er hård. Den som kan holde til at brække næsen 100 gange, er ham der får succes." - Jesper Buch.

Se DKO Inspires spændende interview med Jesper Buch om, hvad der skal til for at blive succes som iværksætter ▼
Vækstfabrikkerne
DKO Inspire
Se hele interviewet her: https://www.youtube.com/watch?v=1XzvUNysi3E Se et anderledes interview med stifteren af det verdenskendte Just Eat, Jesper Buch. Vi taler om hvad det betyder at være iværksætter, hvad man skal gøre når alt ikke går som planlagt, Jespers opvækst og mange kontroversielle emner, du måske ikke ser i nyhederne. "Den som kan holde til at brække næsen 100 gange, er ham der får succes." - Jesper Buch Video: facebook.com/videodaniel

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg