VÆKSTFA BRIKKER

Du Far

Et netværk med adgang til den danske og dele af den uden- landske lydbranche

Et udviklingsmiljø med alt fra højtalerproducenter og soft- wareudviklere til audiodesignere, ingeniører og musikere

Et skræddersyet forløb med professionel sparring på udviklin- gen af den kommercielle del af din forretning

LÆS MERE

Et Udviklingsmiljo For Lydivaerksaettere

Med en plads på Vækstfabrikken Lydens Hus bliver du en del af
fremtidens danske lydindustri.
for at give din virksomhed de bedste betingelser for at slå igen-nem på markedet – både nationalt og internationalt.
Som vækstfabrikant forpligter du dig også til at deltage i
vækstforløbet.

LÆS MERE

Cases Fra Lydens Hus

Priser & Faciliteter

Flyverplads

1.500

KR

Faciliteter

- Fuldtudstyret kontorp-lads

inkl. interntet, print-er, køkkenfaciliteter etc.

- Adgang til 3 specieltindrettede mødelokaler

(15 personer pr. lokale)

- Adgang til 12 an-dre lokaliteter ogmødelokaler rundt om-kring på Sjælland

Flyverplads

2.500

KR

Vaekstfa brikkerne

Daily leader

Vibe Svane

E-mail: vs@vf.dk

Vækstfabrikkerne

Vækstfabrikkerne giver iværksættere de bedste rammebetingelser for udvikling med 14 fabrikker fordelt over Sjælland. Udover finansiering fra EU’s Regionalfond og Væksthus Sjælland som overordnet projektholder, samarbejder vi med kommunale partnere og en lang række erhvervsserviceorganisationer og lokale erhvervsråd i Region Sjælland. Vores fremmeste mål er at give iværksættere de optimale rammer for udvikling med netværk, workshops, sparring, viden og meget mere. Vores mission er at give dig de optimale rammer for at kunne flytte din virksomhed i en positiv retning, og det handler om meget mere om borde og stole. Det handler om nye netværk, relationer, viden og meget andet. Derfor er vores fremmeste mål at give dig en kontaktflade på Vækstfabrikkerne med de andre virksomheder og med det netværk af organisationer, virksomheder og partnere, som vi har. Og derfor får du adgang til workshops, mentorordning, faglig sparring og meget andet. Fordi det bringer din virksomhed videre. Vækstfabrikkerne er altså alene til for at din virksomhed kan udvikle sig, og det er vores eneste agenda. Når vi måler vores indsats gør vi det på tre parametre: Vækst i antal medarbejdere, eksport og om din virksomhed overlever de første svære år efter opstart. Med en plads på Vækstfabrikkerne kommer du videre med din virksomhed – det er vores mission – til gavn for os alle sammen.
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne1 day ago
IVÆRKSÆTTERENS BEDSTE VÆRKTØJ PÅ DE SOCIALE MEDIER!

Vidste du at mennesker husker 80% af hvad de ser, men kun 20% af hvad de læser?

Når man er iværksætter er man nødt til at være effektiv, da både tid og andre ressourcer tit og oftest er knappe. Og Video er bare mere effektivt, derfor er det en god idé at integrere video markedsføring i din online strategi.

Læs Leif Carlsens 10 gode grunde til at videoer er mere effektive lige her!
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne7 days ago
JEG ER IVÆRKSÆTTER ✔

"Min største læring som iværksætter er vigtigheden af, at omgive dig med mennesker som har de talenter du ikke selv besidder" - det fortæller den erfarne iværksætter Morten Larsen, der er stifter af madportalen Hungry.dk

Hungry.dk har med rekord fået rigtigt godt fat i det danske marked og vil i år sælge måltider for ca. 300 mio. kr. Vi har udspurgt Morten om hans bedste råd til andre iværksættere og hvorfor han selv er iværksætter. Læs med her!

"Jeg er iværksætter fordi jeg elsker, at eksekverer og sætte nye ting i søen. Friheden og det kick det giver, at lykkedes med noget som du selv har skabt, det tænder mig." fortæller Morten og giver sit bedste råd til andre iværksættere:

"Better done than perfect - kom i gang, lad være med at overtænke, få eksekveret istedet. Når du kommer godt igang så husk, at din virksomhed aldrig bliver en succes medmindre du skaber omsætning.".

Hvorfor er du iværksætter?

Du kan læse mere på www.hungry.dk
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne1 week ago
”Jeg gør Danmarks natur rigere, ved at gøre projekter helstøbte og indtænke alle elementer af naturen.” Mød Linda Adelfest fra UDE I/S.

Linda ejer sammen med sin kompagnon Mette UDE, hvor de yder rådgivning på natur-, park- og vandprojekter med en unik kombination af faglig baggrund. Det kan være alt fra hjælp til at udforme projektet, skrive ansøgninger til de relevante myndigheder eller søge fondsmidler til naturprojekter.

Linda brænder for at skabe levende, grønne rum til gavn og glæde for mennesker og er iværksætter fordi - helt simpelt:

”Jeg er iværksætter fordi jeg kan! Jeg gider ikke have langt til arbejde, når jeg kan gøre det jeg brænder for lokalt. Der er ikke nogen virksomheder, som arbejder med biologi og våd-natur i Vordingborg Kommune, derfor er vi et godt supplement til landbrugsforeninger.” - Linda Adelfest fra UDE

Læs mere om UDE på deres hjemmeside www.ude.zone
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne2 weeks ago
JEG ER IVÆRKSÆTTER

"Dit ego er din værste fjende. Tæm det!" sådan lyder det fra Nina Shini Andersen, CEO og Co-founder af Social Works​.

Nina har en bachelor i innovation, har beskæftiget sig med online marketing og driver i dag Danmarks førende agentur indenfor forhandling af sponsoraftaler på Instagram.

Som barn udmøntede hendes iværksætter-gen sig bl.a. i at sy barbietøj, sælge kjoler online, opkøbe og sælge facebook sider som aktier og vinde innovationskonkurrencer. I dag fortsætter hun blot legen. Nina har talt med os om, hvorfor hun er iværksætter og fortæller om hendes benhårde læring.

"Jeg er iværksætter fordi jeg har en kæmpe skabertrang. Der opstår tusindvis af nye ideer i mit hoved hver dag. Nogle af dem tror jeg så meget på, at jeg simpelthen ikke kan lade værre."

"Den største læring jeg har fået som iværksætter er at mange iværksættere har et stort ego, hvilket til dels får dem længere end så mange andre. Man skal bare erkende, hvad det ego kan bedst og hvornår det skal tilsidesættes. Det er en benhård læring!" - Nina Shini.

Hvorfor er du iværksætter?

Læs mere om Social Works på deres hjemmeside www.social-works.com
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne3 weeks ago
JEG ER IVÆRKSÆTTER ✔

Vil du have Martin Thorborgs bedste råd? Vi har talt med ham om hans bedste råd til andre iværksættere. Se med her 👍🏻
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne3 weeks ago
✘ LAVER DU OGSÅ DENNE (FATALE) FEJL PÅ DE SOCIALE MEDIER? ✘

Ved du hvordan du skaber værdi for dine kunder på de sociale medier? Kunderne vil ikke have salgsbudskaber når de er på de sociale medier og derfor har dit indhold på især de sociale medier, en stor indflydelse på din succesfulde tilstedeværelse.

Læs med her og få buddet på, hvordan du skaber værdi for dine kunder på de sociale medier ✔

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg