logo international hub

 

Flyt ind i et internationalt iværksættermiljø

Tænker du, at din virksomhed skal arbejde ud over landets grænser? Har du internationale medarbejdere, eller er Danmark for lille for dig og dine ambitioner? Flyt ind på Vækstfabrikken International Hub.

Begynd din virksomheds rejse med en plads på Vækstfabrikken International Hub. Du bliver en del af et internationalt netværk med andre virksomheder, som også har ambitioner om at nå ud over landets grænser, eller som allerede er godt i gang med at indtage andre markeder.

Udover kontorplads får du tilbud om at deltage i Vækstfabrikkernes workshops og dermed adgang til et netværk på knap 200 andre iværksættere. De andre Vækstfabrikanter bliver dine kollegaer, men de kan også blive dine kommende samarbejdspartnere, som kan være med til at åbne dørene for dig.

For at sikre os, at din virksomhed har fokus på vækst, tilbyder vi dig individuelle udviklingsforløb uden at det koster dig ekstra, hvor fokus er på din virksomhed og dig som iværksætter. På den måde kan vi være med til at styrke både dig og dine aktiviteter internationalt.

Som Vækstfabrikant på International Hub kan du skyde genvej globalt til andre iværksættere, partnere, investorer, leverandører eller kunder.

Hvis du har produktet, lysten til at gå internationalt og det personlige talent, så har vi evnerne til at skubbe dig i gang. Vi tror nemlig på, at din virksomhed kommer længst, hvis du tænker ud over landets grænser helt fra starten.

Vi ligger i historiske lokaler ved Indiakaj, hvorfra virksomheder i mere end 100 år har haft hele verden som arbejdsplads. Så kom og bliv en del af et internationalt iværksættermiljø, flyt ind på Vækstfabrikken International Hub.

Media

STORT BILLEDE

- klik på ikonet

STORT BILLEDE

- klik på ikonet

STORT BILLEDE

- klik på ikonet

STORT BILLEDE

- klik på ikonet

STORT BILLEDE

- klik på ikonet

- klik på ikonet

- klik på ikonet

Flyverplads

1.590

kr

FAST PLADS I ÅBENT RUM

2.650 kr

PR. MÅNED EKSKL. MOMS

EGET KONTOR: 2 PLADSER

5.304

kr

Mød blandt andre

Karin Vith Ankerstjerne

E-mail: kva@china-denmark.com

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Indiakaj 20
2100 København Ø