Drift og økonomi

Underviser: Lasse Sørensen

Du får viden, værktøjer og sparring. Vi udfordrer dig og deler ud af vores erfaringer. Du får klarhed over budgetter, estimater og vækstrater, der er nødvendige for planlægge udviklingen i din virksomhed. Du finder ud af om, du kan skrue op for priserne uden at miste dine kunder. Du vil få værktøjer til økonomistyring af din virksomhed, herunder budgettering generelt og salgsbudgetter samt omkostningsstyring, der kan hjælpe med at skabe økonomisk overblik over virksomhedens videre udvikling.

Så ryd op i værktøjskassen – og få plads til de nye værktøjer der bl.a.  giver dig indblik i hvordan man udnytter bogføring og regnskabstal til at styrke og udvikle din

Udbytte: Du går fra workshoppen med en bedre indsigt i din virksomhedsøkonomi og med bedre overblik over hvornår og hvordan du kan gå videre med dine vækstplaner. Desuden får du redskaber til arbejde vækstbudgetter og de forskellige elementer i et salgsbudget.
Medbring: Til workshoppen medbringes computer og digitale versioner af virksomhedsbudget samt evt. privatbudget.

Tid og sted:

Den 10 Maj 2017 kl. 9-12

Lokation: Sted: Innovation House China-Denmark, Indiakaj 20, 2100 København Ø, mødelokale stueetagen

Deltagelse er gratis


Om Lasse Sørensen
Lasse arbejder med sparring og vejledning af iværksættere og vækstvirksomheder, og er årligt i berøring med 250-300 virksomheder.

Lasses unikke indsigt og omfattende erfaring med forretningsudvikling og kapitalrejsning fra henved 1000 virksomheder, giver en solid ballast for kompetent sparring og vejledning indenfor stort set alle brancher og industrier. Lasse er uddannet cand.merc. fra CBS og har en bred efteruddannelse inden for bl.a. corporate finance, jura og regnskab.

Han har arbejdet som erhvervsrådgiver i Amagerbanken og Danske Bank, hvor han har arbejdet tæt sammen med nogle af landets mest innovative og succesfulde virksomheder.

Lasse er medlem af Connect Denmark, og har været ekstern rådgiver for Københavns Kommunes Erhvervscenter og ASE. Lasse underviser i finansiering i Hovedstadens Iværksætterprogram (HIP), er vejleder for kandidatstuderende på DTU, mentor for MBA-studerende på CBS og en hyppigt anvendt foredragsholder på bl.a. KEA, Københavns Universitet og DTU.

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg