Forretningskoncept 2 – Få styr på marked, kunder, produkter og priser

Tilmeldingsoplysninger

Den 31. oktober 2017 kl. 9-14 tilmeld her – Lokation: VF Ringsted

Underviser: Claus Kaaber

Du får klarhed over det marked din virksomhed befinder sig på, i forhold til produkt/ydelse, konkurrenterne og kunderne. Endvidere skabes der gennem en SWOT analyse en bevidsthed om, hvilke styrker, svagheder, trusler og muligheder, der er i forhold til din virksomhed. Du får på denne workshop kendskab til arbejdet med virksomhedens ”elevatortale”, der bruges til præsentation af din virksomhed. Desuden arbejdes der med de forskellige vækstscenarier du ser for din virksomhed. Der bliver også kigget nærmere på produktsortiment, prissætning, indtægtskilder og markedsposition/konkurrenter.

Udbytte: Du går fra workshoppen med bedre indsigt i de produkter og markeder du skal fokusere på, når din virksomhed skal vækste. Du vil have en bedre konkurrentindsigt, hvilket vil give dig inspiration til at gøre tingene anderledes. Desuden får du åbnet øjnene for andre mulige indtægtskilder og prisstigninger, der kan gavne din indtjening.

Medbring: Til workshoppen medbringes computer og hvis du sælger produkter må de gerne medbringes. Hvis du har billeder eller andet som beskriver dine produkter må det også gerne medbringes. Desuden må du gerne inden workshoppen indsamle om information om markedet og dine konkurrenter.

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg