Brug samarbejdspartnere som alternativ til ansættelse

Tilmeldingsoplysninger:

Den 8. maj 2018, kl. 9-13 tilmeld her – lokation VF Slagelse

Underviser: Claus Kaaber

Mange virksomheder indgår partnerskaber for at reducere omkostningerne eller øge salget. Ved at se på forskellige typer af partnerskaber kan man blive inspireret til selv at etablere et eller flere partnerskaber. Når man har brug for ressourcer i sin virksomhed kan man nemlig – som alternativ til en egentlig lønmodtageransættelse – vælge at bruge samarbejdspartnere eller andre former for leverandører, der betales for deres ressourcer på en faktura. Der er en række fordele ved at undgå ansættelsen, men der er også en række ulemper som man skal være opmærksom på.

Vi drøfter de forskellige former for samarbejdspartnere, herunder ressourcefællesskab, konsortium, joint venture, projekt-samarbejde, freelancere, honorar-modtagere, timelønnede konsulenter, bonushonorering, no cure no pay mv. Vi beskæftiger os desuden med leje af personale som alternativ til ansættelse, fx vikarer.

Kvalificerede samarbejdspartnere er afgørende for den kvalitet som din virksomhed skal levere til kunderne, og derfor er det vigtigt at vurdere mulige partnere ud fra forskellige kriterier som bliver gennemgået på workshoppen. Der er også mange faldgruber som man skal være opmærksom på ved brugen af samarbejdspartnere og eksterne konsulenter og det vil workshoppen også beskæftige sig med.

Udbytte: Efter workshoppen er man blevet opmærksom på de faldgrupper der kan være ved leje af personale og ved tilknytning af freelancere. Derudover vil man være bedre til at vurdere, om ansættelse er det rigtige eller om man kan gøre brug af eksterne ressourcer. Du får værktøjer med hjem, der ruster dig bedre til forhandlinger med mulige samarbejdspartnere og gør dig i stand til at lave en fornuftig aftale.

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg