Den gode pitch

READ DESCRIPTION IN ENGLISH

Tilmelding: 31. oktober, kl. 9-12 tilmeld her – lokation Innovation House China Denmark

Underviser: Lasse Sørensen og Kristian Lund


Er du iværksætter eller virksomhed der planlægger at rejse kapital? Så tilmeld dig workshoppen Den gode pitch.

Du får opskriften på, hvordan du designer, strukturerer og fremfører en pitch, så investorens interesse bliver fanget og fastholdt. Workshoppen byder på flere øvelser og gennemgår, hvordan du fokuserer dit indhold og prioriterer din tid, så du får størst muligt afkast af din pitch. Vi kommer også omkring, hvordan du laver en investorpræsentation som supplement til dit pitch.

Udbytte: Du lærer hvad er formålet med et pitch er og hvordan et pitch er bygget op indholds – og strukturmæssigt. Du får tips og tricks til design og layout af et pitch og lærer om forskellen på et pitch og en investorpræsentation.

Medbring: Til workshoppen medbringes computer

Om Lasse Sørensen

Lasse arbejder med sparring og vejledning af iværksættere og vækstvirksomheder, og er årligt i berøring med 250-300 virksomheder. Lasses unikke indsigt og omfattende erfaring med forretningsudvikling og kapitalrejsning fra henved 1000 virksomheder, giver en solid ballast for kompetent sparring og vejledning indenfor stort set alle brancher og industrier.

Lasse er uddannet cand.merc. fra CBS og har en bred efteruddannelse inden for bl.a. corporate finance, jura og regnskab. Han har arbejdet som erhvervsrådgiver i Amagerbanken og Danske Bank, hvor han har arbejdet tæt sammen med nogle af landets mest innovative og succesfulde virksomheder. Lasse er medlem af Connect Denmark, og har været ekstern rådgiver for Københavns Kommunes Erhvervscenter og ASE. Lasse underviser i finansiering i Hovedstadens Iværksætterprogram (HIP), er vejleder for kandidatstuderende på DTU, mentor for MBA-studerende på CBS og en hyppigt anvendt foredragsholder på bl.a. KEA, Københavns Universitet og DTU.

Om Kristian Lund

Kristian har coachet mere end 1000 innovative startups på tværs af brancher og bliver jævnligt anvendt som ekspert og mentor på fulltime MBA på CBS, Startup Denmark, DTU m.fl. Kristian har i flere år drevet internationaliseringsprojekter for innovative virksomheder med fokus på England, Tyskland, Norge og Sverige. Han har desuden tidligere været ansat på Ambassaden i Singapore og hjulpet danske virksomheder med international launch i Sydøstasien.

Kristian har som projektleder 8 års erfaring i at sammensætte og gennemføre specialiserede, internationale acceleratorforløb for startups og er ekspert i at udvikle resultatorienterede træningsforløb, herunder senest som faglig koordinator og rådgiver på Iværksætterpilotordningen og Food Startup Accelerator.

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg