Telefonsalg og mødebooking for iværksættere

Tilmeldingsoplysninger:
Den 6. juni 2018 kl. 9-15 – Lokation: VF Vordingborg – tilmeld her 

Underviser: Mette Stens Kolding

Skal du skabe gode resultater med telefonsalg, drejer det sig i bund og grund om hurtigt at kunne skabe en tillidsrelation over telefonen. Netop tilliden er ekstra vigtig, når du arbejder med salg via telefon, da der ikke er mulighed for at skabe god kemi gennem et personligt møde. Man er nødt til at forstå, hvilke mekanismer som gælder inden for telefonsalg og på denne workshop vil vi derfor arbejde med, hvordan du kommer ud over rampen og sælger bedre og booker masser af møder i telefonen.

Workshoppen giver dig udover telefonsalg-teknik også klarhed over, hvordan salgstragten og salgsprocessen fungerer, herunder hvilke kriterier, der gør sig gældende for at sikre succes i dit salgsarbejde. Denne workshop er målrettet til iværksættere, der arbejder med B2B og B2G og som gerne vil lære selv at booke kundemøder og lukke salg i telefonen. Du lærer teknikker, der gør dig bedre i stand til at kontakte potentielle kunder via telefonen med henblik på booking af møder eller direkte salg. Du lærer også at arbejde med kanvassalg (telefonopkald til helt nye kunder) og bruge indvendingsbehandling og argumentationer i dialogen med potentielle kunder. Du vil undervejs blive coachet i at bruge telefonen som redskab til booking af møder og vi arbejder undervejs med praktisk træning, hvor du ringer til kunder.

Udbytte: Workshoppen er baseret på aktiv deltagelse, så deltagerne får størst muligt udbytte. Du går fra workshoppen med konkrete værktøjer du kan bruge til booking af møder med potentielle kunder fremadrettet.

Medbring: Til workshoppen medbringes computer og mobiltelefon (HUSK opladere mv.) samt en liste over potentielle virksomhedsemner (ca. 50 stk.) du gerne vil i kontakt med.

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg