Webportal finder de dygtigste håndværkere for dig

Iværksætterne John Thomsen og Esben Bock gør det let for forbrugerne at finde de gode, lokale håndværkere – kvit og frit. De driver virksomheden ’Den Gode Håndværker’. En webbaseret service, der i sidste ende skal sikre folk som du og jeg et godt slutresultat på byggeprojekter.

Som kvalitetsbevidst forbruger er det ofte en stor udfordring at finde dygtige håndværkere, der skal indfri mere eller mindre uoverskuelige byggeprojekter. Og hvem har ikke hørt skrækhistorier om projekter, der har kostet søvnløse nætter på grund af fejlagtige valg af håndværkere.

Men hvor skal man gå hen som forbruger, hvis man vil fremtidssikre sin søvn, pengepung og sætte lighedstegn mellem drøm og slutresultat? Det vil Dengodehaandvaerker.dk gerne være svaret på.

Kort sagt bygger vi bro mellem kvalitetsbevidste forbrugere og gode, lokale håndværkere. I stedet for at kunden skal finde rundt i diverse brancheorganisationer eller spørge tilfældige, om de kender en god håndværker, så samler vi de dygtigste fagmænd ét sted. Kunden skal ikke gøre forarbejdet – det gør vi for dem, fortæller stifter John Thomsen.

Et partnerskab produceret i Vækstfabrikkerne

John stiftede virksomheden tilbage i 2014. Med 7 års håndværkererfaring og en uddannelse som el-installatør er han fagmand helt ind til benet. Han så et potentiale for en brugervenlig portal, der gør det lettere for kunden at vælge håndværkere – og kastede sig ud i tilværelsen som iværksætter med en spireplads i Vækstfabrikken Vordingborg.

John fandt dog hurtigt ud af, at det kræver mere end solidt branchekendskab at udvikle en virksomhed.

Jeg er fagmanden og har branchekendskabet, men når det eksempelvis kommer til salg- og markedsføring og drift af vores website, så var jeg afhængig af eksterne kræfter. Derfor valgte jeg et indgå et partnerskab med Esben, forklarer John.

John og Esben mødte hinanden på en workshop afholdt af Vækstfabrikken Vordingborg. Her var der blandt andet fokus på personlighedstyper. Og det var til dels på den baggrund, at de to iværksætterspirer valgte at slå pjalterne sammen.

Vi kunne se, at vi var hinandens modsætninger og følte, at det kunne give noget god synergi i Johns virksomhed. Og på workshoppen så vi, at der rent faktisk er evidens for, at forskellige personligheder er en styrke. Og så talte vi selvfølgelig godt sammen, påpeger Esben.

En landsdækkende ambition

Det er de kvalitetsstemplede håndværkervirksomheder, der betaler for at fremgå på Dengodehaandvaerker.dk. På nuværende tidspunkt er John og Esben godt på vej imod de 50 virksomheder og med et kortsigtet mål om at firefordoble det antal, har makkerparret travlt.

Målsætningen er at få 200 virksomheder ind og repræsentere de dygtige håndværkere. Vi er godt på vej, og det er bestemt realistisk, men det kræver hårdt arbejde, fortæller John.

Virksomhedens helt store ambition er dog at blive Danmarks foretrukne platform for valg af kvalitetshåndværker.

Virksomheden er også begyndt brede sig ud til andre produkter inden for håndværkerbranchen. De har stiftet en webshop, der sælger sikkerhedssko. Igen med kvalitet som kerneværdi.

Vækstfabrikkerne – en god iværksætterkatapult

Både John og Esben har benyttet sig at inkubationsmiljøet i Vækstfabrikkerne på deres rejse fra iværksætterdrømme til en etableret virksomhed. Der findes 13 Vækstfabrikker rundt omkring i Region Sjælland og i Hovedstadsområdet. Her kan mindre virksomheder leje sig ind i lokalerne og blive en del af et netværk med masser af tilbud forankret i forretningsudvikling.

Der er rigtig mange forskellige tilbud. Fra salg- og markedsføring til personalejura. En ting er sikkert, at hvis Vækstfabrikkerne ikke havde været der, så var vi ikke kommet hertil – for så havde jeg ikke haft noget sted at gå hen med min ide og få sparring, påpeger John.

Esben supplerer.

Generelt er det bare positivt, at der er sted, man kan gå hen, hvis man en ambition om at ville noget med iværksætteri.


Læs mere om ‘Den Gode Håndværker’ her

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg