Online markedsføring overtager i rygende fart mange former for markedsføring, og det går kun en vej – fremad. Er du endnu ikke i gang med online markedsføring af din iværksættervirksomhed, så er du allerede bagud. Som iværksætter er det mange lavthængende frugter, som man kan høste med minimal indsats, derfor er det vigtigt at sætte sig ind i mulighederne for præcis din virksomhed.

Vi har talt med Thomas Sloth, direktør og online specialist hos i-Strategi, om de tre ting som iværksættere tit og ofte glemmer. Thomas startede selv på Vækstfabrikken i Holbæk og har mange års erfaring med alle former for online markedsføring, webprogrammering samt webdesign.

Her er de tre ting som iværksættere, ifølge Thomas, ofte glemmer:

#1 Digital strategi
En ting, som iværksættere glemmer 9 ud af 10 gange, er at lægge en strategi for, hvad de vil bruge de online medier til, hvad de vil opnå og hvordan. Dette er en vigtig del af at bruge online markedsføring og giver et bedre udgangspunkt for at nå dine målsætninger.

#2 Forside er IKKE king!
Mange iværksættere tror fejlagtigt, at deres kunder vil se forsiden på deres hjemmeside og bruger utrolig meget tid på at gøre den perfekt – og det påvirker især din hjemmesides søgemaskineoptimering negativt.

I virkeligheden er forsiden ikke det vigtigste for kunderne, men i stedet dine ydelser og produkter. Kunderne vil vide, hvad du kan gøre for dem og hvordan! Derfor er det vigtigt at opstille undersider til hvert eneste produkt eller ydelse på din hjemmeside og arbejde med at, de undersider virker optimalt.

#3 Markedsføringsbudget
Denne er måske den allervigtigste. Tit og ofte glemmer iværksættere at opstille et markedsføringsbudget og afsætte penge til at markedsføre virksomheden. Det er ikke nok at færdiggøre dit produkt og vente på at kunderne kommer af sig selv, det gør de nemlig ikke. Du skal sælge og markedsføre din virksomhed, og dertil skal du afsætte markedsføringskroner, ganske enkelt.

Vil du have flere gode råd, så kan du læse mere og kontakte Thomas Sloth HER.

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg