Når man møder ens forretningsmæssige soul mate sker der ting og sager…

Jane Korsgaard og Dorte Borg Andreasen talte første gang sammen til et professionelt netværksmøde. De fandt hurtigt ud af, at der opstod en forretningsmæssig kemi, som de kunne høste fordel af. Siden indgik de et partnerskab med fokus på fysio- og ergoterapi. Dorte med udgangspunkt i egen sundhedsfaglige baggrund og Jane trak på erfaring fra et veldrevent vikar- og rekrutteringsbureau med speciale i ansættelseskontrakter, dagpengeregler og ikke mindst match af kandidater.

Vores kunder er typisk en virksomhed, hospital eller institution, der mangler kvalificeret personale.

“Det kan være en jungle for arbejdergiverne at finde den rette vikar indenfor fysio- og ergoterapien. Vi dækker det hele! Kunden har kun ét kontaktpunkt og det er os.”

Hos Fyssen og Ergoen er det muligt, at få en vikar ud fra 4 timer dagligt til længere perioder ved sygdom, kurser, ferie, orlov eller ved spidsbelastning. Virksomhederne kan også få en vikar på prøve i 3 måneder, hvor aftalen kan opsiges fra dag til dag. Fyssen og Ergoen kan derudover træde til i forbindelse med bemanding af barselsvikariater.

Udfordringerne er til at overskue

Der er langt til uddannelsesstederne her i vandkantsdanmark, udtaler Lone Korsgaard. Hun nævner i flæng, at hvis man kunne forbedre den offentlige transport og det blev billigere at køre i bil, så havde de nemmere ved at skaffe vikarer, men de klarer altid udfordringen.

Første gang er altid den sværeste

Jane Korgaard har været tilknyttet Væksthus Holbæk gennem flere år. Processen har lært hende, at det er nemt, at starte egen virksomhed op, når man har prøvet det før. Visionen er at skabe en så veldreven virksomhed som muligt.

I begyndelsen var Jane Korsgaard udfordret på salgstalen, når hun var ude på kundebesøg. Konsulenterne hos Væksthus Holbæk gav hende sparring på, hvordan man udfører den svære disciplin. I starten var selvtilliden helt i bund. Hun trådte sig selv over tæerne, men gav ikke op og pludselig faldt rollen hende helt naturlig. Hver gang hun sprang ud i det overvandt hun en barriere.

“Det er god læring, at prøve tingene på egen hånd. Hvordan vil man ellers kunne vide, hvad ens sælgere siden skal lægge vægt på?”

Fyssen og Ergoen konceptudvikler hele tiden. Næste år udvikler og udvider vi paletten igen. Vækstfabrikkens konsulenter deltager ad hoc i strategi- og udviklingsmøder. Vi har også fået sparring i forhold til LinkedIn og Facebook. To medier, som man ikke skal undervurdere effekten af, udtaler Jane.

Vi ødsler ikke med pengene – hverken andres eller vores egne

Jane og Dorte har besluttet sig for ikke at trække penge ud af firmaet foreløbig og vil hellere bruge ressourcerne på at have et team af sælgere. De ejer hver 50% af virksomheden og kører anden bedrift parallelt.


Du kan læse mere om Fyssen og Ergoen her 

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg