Som iværksætter er tid penge, og du har derfor ofte travlt og er på farten. Derfor kan det være svært at finde tid til at indhente ny viden, men det er utrolig vigtigt for at udvide din horisont og få nye idéer. Det er her, podcasts kommer ind i billedet.

Hvad er podcasts for en størrelse? Podcasts er en måde at distribuere lydfiler på gennem internettet, som du kan downloade til din smartphone via en app, din tablet eller bærbar. Selvom podcast-formatet er mere end ti år gammelt, så er det først i de seneste år, at det er blevet udbredt blandt danskerne. Uofficielle tal siger, at cirka en halv million danskere regelmæssigt lytter til podcasts.

Der er mange gode grunde til at lytte til podcasts. En af de grunde er, at du kan lytte til podcasts i alle situationer, og at du altid har dem lige ved hånden, nemlig i din bukselomme. Dermed får du udleveret værdifulde informationer, imens du arbejder på andre ting.

Der findes et hav af danske podcasts, som er relevante for iværksættere. Vi har samlet et udpluk til dig her.

Startup snakken
Et podcast med hudløst ærlig snak om iværksætteri – sådan lyder det fra Martin og Anders, der taler om alt fra forretningsudvikling til markedsføring og gode tips og tricks til at komme i gang, også når du har været på sommerferie. Hør den her.

iVærktøjskassen
iVærktøjskassen er en podcast fra Symbion, der giver iværksættere ny viden om alt, der vedrører startups. Du får løbende opdateringer med brugbar viden for startups og virksomheder, der skal gøre dig klogere, med en lang række korte guides til livet som iværksætter. Afsnittene kommer omkring alle aspekter af start-up livet. Lige fra ansættelse af medarbejdere, hvordan man får flere besøgende på sin hjemmeside, og til de juridiske spørgsmål, som man skal have styr på, når man starter virksomhed. Find podcastet her.

Iværksætter podcasts
Den unge iværksætter Nicki Friis har startet Iværksætter Podcast, som er lavet af iværksættere, for iværksættere og med iværksættere. Podcastlisten indeholder over 100 interviews med nye og erfarne iværksættere, der skal inspirere og motivere, samt gøre dig klogere med mange gode råd og inputs. Hør dem her.

De 6 Hatte
Denne iværksætter podcast hylder iværksættere, som tør tage springet og satse på ideen. Du kan høre om forskellige typer indenfor iværksætteri, og det kan være alt fra en lille og ny iværksætter til den erfarne serieiværksætter med mange virksomheder på bagen. Find podcasten her

Succes Kriteriet
Succes Kriteriet er Berlingske Business podcast med vært Ane Cortzen, der interviewer forskellige gæster fra iværksættermiljøet om diverse emner som f.eks. personlige omkostninger, data og branding. Succes Kriteriet kan høres her.

Martin Thorborg
Få viden, meninger og gode råd af en af Danmarks mest kendte serieiværksættere, Martin Thorborg, der interviewer en lang række succesfulde danske iværksættere. Hør hans podcast her.

Social Selling Radio
Social Selling Radio omhandler salg, salgsudvikling, marketing og content marketing i forhold til LinkedIn, Facebook og andre sociale medier. Bag podcasten står Leif Carlsen, social selling og LinkedIn ekspert, der giver gode råd om, hvordan du kan bruge personlig branding, salg og markedsføring i din hverdag. Find det her.

The Beartalk Show
The Beartalk Show har interviews med en lang række af landets succesfulde iværksættere fx. Lars Tvede, Mads Faurholdt Jørgensen, Jakob Jønck, Michelle Hviid og Morten Resen – for at lære mere fra deres succes. Det overordnede tema for podcasten, er at afdække, hvilke strategier, vaner og rutiner de succesfulde iværksættere bruger til at skabe vækst i deres forretning og liv. Derfor får du en masse konkrete og håndgribelige værktøjer og strategier til at skabe succes i din forretning. Find det her.

Organisk Vækst
Organisk Vækst er et podcast om SEO, Presse, Linkbuilding og Content Marketing. Et podcast som kun fokuserer på tiltag du kan gøre, for at skabe organisk vækst. Du kan finde mere end 50 afsnit her.

 

Iværksætterhistorier
Iværksætterhistorier er en iværksætter podcast om dem, som tør at gå det ekstra skridt og trodse alle statistikker. I podcasten interviews danske iværksætter med det formål at give andre med interesse herfor et indblik i personerne bag nogle af Danmarks mest lovende startups. Få inspiration og viden her. 

 

Efter Kameraet Slukkes
Hvordan er det at være med i Løvens hule? Hvor længe er man egentlig inde i hulen? Får man bare pengene stukket i hånden af løverne efter programmet? Dette er blandt andet nogle af de spørgsmål, der besvares i mini podcast-serien “Efter Kameraet Slukkes” med interviews af tidligere deltagere i programmet ‘Løvens hule’. Du kan finde podcastet her

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg