Forretningskoncept 1 – Få styr på forretningsidé, forretningsmodel og mission

Tilmeldingsoplysninger:

Den 24. oktober 2017 kl. 9-14 tilmeld her – Lokation: VF Ringsted

Underviser: Claus Kaaber

Du skaber på workshoppen en større klarhed omkring din forretningsidé, når der arbejdes målrettet med din idébeskrivelse. Der arbejdes derudover indgående med udarbejdelse af virksomhedens mission, der skal forklare den motivation og drivkraft, der ligger til grund for virksomheden og forretningsidéen.

Derefter arbejdes med virksomhedens vision, der skal afdække hvad forretningsidéen vil forandre og hvilke elementer, der indgår i forandringsprocessen. Sidst men ikke mindst kommer du på workshop til at arbejde med anekdoter, der fortæller omverdenen om virksomhedens budskaber og historier. Workshoppen vil også have fokus på virksomhedens forretningsmodel – altså hvordan pengene skal tjenes.

Udbytte: En bedre og mere klar idébeskrivelse vil gøre dig bedre i stand til forklare og sælge din idé samt få vigtig feedback, der kan bruges til forretningsudvikling. På den måde vil grundlaget for udvikling og vækst i forbedres. En formuleret mission vil skabe større meningsfuldhed omkring virksomheden. Desuden får du materiale som du kan bruge til din markedsføring og kommunikation overfor kunder. Med en klar vision får du desuden sat ord på den grundidé som virksomheden er baseret på. Workshoppen er baseret på aktiv deltagelse, så deltagerne får størst muligt udbytte.

Medbring: Til workshoppen medbringes computer. Derudover medbringes eventuelt strategi-materiale og forretningsplan, der allerede er udarbejdet.

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg