Markedsføring på Facebook

Tilmeldingsoplysninger:

Den 19. september 2018, kl. 16.30-19.30: tilmeld her – lokation VF Vordingborg

Underviser: Alex Sabour – OBS: Workshoppen foregår på engelsk, men spørgsmål kan stilles på dansk.

Workshoppen tager udgangspunkt i de problemstillinger som iværksættere og mindre virksomheder står overfor, når de skal markedsføre deres virksomhed via Facebook, herunder også betalte Facebook annoncer. Iværksættere anvender ofte Facebook til markedsføring af virksomhedens produkter eller services, men spørgsmålet er om de bruger Facebook rigtigt og om Facebook altid den rette vej at gå? Workshoppen vil give dig indsigt i, hvordan du får brugt Facebook til at styrke din omsætning og i endnu højere grad din bundlinje. Workshoppen vil også beskæftige sig med brugen af Instagram i din markedsføring, men Facebook vil fylde mest.

Udbytte: På dagen får du mulighed for at lave en Facebook strategi for din virksomhed, herunder hvad der virker og hvad der ikke virker. Herudover får du værktøjer og viden som du kan bruge, når du overvejer brugen af reklamer/annoncer på Facebook.

Om underviseren:

Amerikanske Alex Sabour er social media ekspert med mange års erfaring som rådgiver og iværksætter – pt. som partner i Gorilla Media. Alex har hjulpet nogle af verdens største brands i deres arbejde med sociale medier og er blandt de førende eksperter i branchen. På den store scene har Alex bl.a. rådgivet globale virksomheder som McKinsey, Lego, Adidas og han har også solid erfaring med markedsføring og sociale medier for iværksættere og vækstvirksomheder.

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg