Salgsmøder og salgsmateriale for iværksættere

Tilmeldingsoplysninger:

Den 19. juni 2018 kl. 9-15 – Lokation: VF Slagelse – tilmeld her

Underviser: Mette Stens Kolding

Du kan på vores telefonsalg-workshop lære om, hvordan du i telefonsalget får succes med at booke møder med kunder, og på denne workshop handler det om at holde salgsmøder og have salgsmateriale klar til kunder som gerne vil have yderligere materiale tilsendt. Selve salgsmødet er en vigtig fase i en succesfuld salgsproces og det samme gælder for opfølgningen efter mødet. På denne workshop har vi fokus på at holde et godt salgsmøde og følge op efterfølgende med tilbud, yderligere materiale og sidst men ikke mindst lukning af salget.

På workshoppen kommer du til at arbejde med at udforme præsentationsmateriale, der kan anvendes til face-to-face møder med potentielle kunder. Der introduceres tekniker til brug ved forberedelse af kundemøderne samt modeller til opbygning af din præsentation. Der vil primært blive arbejdet i MS PowerPoint.

Herudover kommer du på workshoppen også til at lære, hvordan man skriver et tilbud som du vinder på! Vi arbejder med at få udformet tilbudsskabeloner, der danner grundlag for de tilbud, der afgives til kunderne. Disse skabeloner opbygges ud fra principper, der øger dine chancer for at få flere ordrer. Udover skabeloner til tilbud arbejdes også med tekster til dit salgsmateriale fx i form af salgsmails, hvor AIDA er en af de modeller, der arbejdes med.

Udbytte:  Workshoppen er baseret på aktiv deltagelse, så deltagerne får størst muligt udbytte. Efter workshoppen vil du stå med en færdig udformet præsentation, der er struktureret så du kommer omkring alle relevante punkter i forhold til kundens behov. Desuden vil du efter workshoppen stå med færdigt udformede salgsmaterialer (tilbud + tekster), der er lette at implementere i din dagligdag.

Medbring: Til workshoppen medbringes computer og oplader.

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg