Baggrundsbillede

Vækstfabrikken Lydens Hus

Et udviklingsmiljø for lydiværksættere

Hvad er Lydens Hus? Som en del af vores besøg på Vækstfabrikken Lydens Hus, fik vi også en snak med Linn, som er husets daglige leder. Her fortæller hun om huset og hvad det er for et sted.

Posted by Musikparlamentet on 16. juni 2015

Vækstfabrikken Lydens Hus
Bliv en del af et unikt udviklingsmiljø med fokus på lyd. Vækstfabrikken Lydens Hus giver danske lydiværksættere og mindre lydvirksomheder optimale rammer for at udvikle deres forretning.

Vil du være en del af et unikt vækstmiljø bestående af teknologieksperter, kreative musikiværksættere og førende lydingeniører?

Med en plads på Vækstfabrikken Lydens Hus bliver du en del af en ny satsning på fremtidens danske lydindustri.

Vi tilbyder et unikt netværk og professionelle faciliteter på en central placering ved søerne i København har du mulighed for at give din virksomhed de bedste betingelser for at slå igennem på markedet – både nationalt og internationalt.

Du får:

  • Et netværk med adgang til den danske og dele af den udenlandske lydbranche
  • Et udviklingsmiljø med alt fra højtalerproducenter og softwareudviklere til audiodesignere, ingeniører og musikere.
  • Et skræddersyet forløb med professionel sparring på udviklingen af den kommercielle del af din forretning

Du får desuden adgang til ydelser fra en række samarbejdspartnere, der tilbyder alt fra udstillings- og testplatforme til adgang til netværk og ny viden. Læs mere om nogle af tilbuddene fra netværket bag.

Interesseret i en plads?

Du er altid velkommen til at kontakte os på 3155 3035.

Ring mig op alternativ

Mød Lydværk fra Vækstfabrikken Lydens Hus

Børn skal blive bedre til at lytte til musik!Vores tredje video fra Vækstfabrikken Lydens Hus er et interview med Ingeborg Okkels fra virksomheden Lydværk. Hun laver lydworkshops for børn og fortæller her hvordan man kan gøre børn bedre til at lytte til musik - og undgå høreskader.

Posted by Musikparlamentet on 23. juni 2015

Mød Audiocase fra Vækstfabrikken Lydens Hus

Vi har været på besøg på Vækstfabrikken Lydens Hus og lavet en serie af små film med nogle af beboerne. Det er et livligt hus, der danner rammer for en masse spændende projekter, der alle har med lyd og musik at gøre og som har fokus på iværksætteri og nye anvendelsesmuligheder. I den første film kan du møde folkene bag Audiocase, som er en transportabel bluetooth-højtaler inspireret af Ghettoblaseteren. Et interessant og moderne bud på, hvordan man kan starte en virksomhed i dag. De fortæller bl.a. om deres ambitioner med højtaleren og om deres forhold til musik.Følg med her på siden for at se flere film fra Lydens Hus.

Posted by Musikparlamentet on 14. juni 2015

Faciliteter:

- Adgang til fuldtudstyret kontorplads inkl. interntet, printer, køkkenfaciliteter etc.

- Adgang til 3 specielt indrettede mødelokaler (et lokale kan der være 15 deltagere i).

- Adgang til 12 andre lokaliteter og mødelokaler rundt omkring på Sjælland

Lydindustrien

På Vækstfabrikken får du indgang til lydindustri i både ind- og udland. Det gælder alt fra lydteknologi til musikproducere.

Netværket er bl.a.:
Innovationsnetværket Dansk Lyd, Gramex, UK Trade & Inv. (Engelske Ambassade), Hifi-Klubben og mange flere.