Vækstfabrikken Roskilde
Vækstfabrikken Roskilde

Velkommen til Vækstfabrikken Roskilde

Vækstfabrikkerne for iværksættere

Mød dine sparringspartnere

Cammila Huge-Lind Vækstfabrikken Roskilde

Camilla Huge-Lind

Daglig leder
E-mail:
camillahu@roskilde.dk

Camilla er projektleder på iværksætterrettet aktiviteter i Musicon-bydelen, og arbejder særligt med at skabe gode rammer for ambitiøse iværksættere i et kreativt og inspirerende miljø, med masser af ildsjæle, lokal forankring, samarbejder på tværs af uddannelsesretninger og med fokus på det bæredygtige, det brugerskabte, det foranderlige og det kreative.

Camilla driver store samarbejder med eksterne partnere, faciliterer kontakt til andre ildsjæle, mulige samarbejdspartnere, kunder og meget mere.

Jakob Tvilstegaard

Jakob Tvilstegaard

Forretningsudvikler
Tlf:  6188 4622
E-mail: jtv@ehsj.dk

Jakob har haft udfordringerne omkring vækst, strategi- og forretningsudvikling og salg & markedsføring tæt under huden i ledende stillinger fra det private erhvervsliv og senest som Founder og CEO af egen startup har Jakob taget hele rejsen.

Jakobs brede og direkte hands-on erfaring fra bl.a. iværksættermiljøet og hans akademiske værktøjskasse, som bl.a. tæller en Executive MBA, gør ham i stand til at rådgive iværksættere i øjenhøjde med et stort professionelt engagement indenfor mange forskellige problemstillinger og cases.

Hvad har du behov for?

Flyverplads

1.350 kr.
pr. måned ekskl. moms

Ja tak

Fast plads i åbent rum

2.705 kr.
pr. måned ekskl. moms

Ja tak

Skrivebord på eget kontor

3.030 kr.
pr. måned ekskl. moms

Ja tak

Vækstfabrikkens partnere