Iværksætter events

Se vores aktuelle events her

Business Day

Onsdag d. 7. december kl. 13:00 – 18:00 – online

Har du planer om at starte din egen virksomhed eller er du iværksætter, der har brug for indspark i forhold til at udvikle din virksomhed? Så tilmeld dig Business Days, som er et gratis tilbud, men kræver tilmelding. Det foregår online d. 7. december og afholdes af Vækstfabrikken Nykøbing Falster. Du finder flere datoer, hvis du klikker på linket og vælger ‘Det sker’ og ‘Events’.

Læs mere

Business Day

Onsdag d. 21. december kl. 13:00 – 18:00, Axeltorv 2, 4900 Nakskov

Business Days er et gratis tilbud til dig, som overvejer at tage springet som selvstændig eller er påbegyndt rejsen som iværksætter og har brug for sparring eller rådgivning. Det foregår fysisk d. 21. december og afholdes i Nakskov af Vækstfabrikken Nykøbing Falster.

Læs mere

Business Day

Torsdag d. 22. december kl. 13:00 – 17:00 på Vækstfabrikken Nykøbing

Business Days er et gratis tilbud til dig, som overvejer at tage springet som selvstændig eller er påbegyndt rejsen som iværksætter og har brug for sparring eller rådgivning. Det foregår fysisk d. 22. februar og afholdes i Nykøbing Falster af Vækstfabrikken Nykøbing Falster.

Læs mere

Mød lokale iværksættere i Køge

Gratis workshopforløb for iværksætttere

Iværksætterrettet Workshop forløb

Find gratis skræddersyede workshopforløb indenfor forskellige discipliner og temaer, der har noget med opstart, drift og udvikling af din virksomheder at gøre.

Læs mere

Vækstfabrikkernes Startup Event 2019 med oplæg fra bl.a. Jacob Risgaard fra Løvens Hule, The Marketing Guy, Irina Olsen, Meltwater og mange flere.

Du kan finde flere lokale iværksætterrettet events hos vores partnere og gennem lokale erhvervsråd.

Find flere events

Vil du høre mere? 

Overvejer du at blive en del af et ambitiøst fællesskab med andre iværksættere? Find din Vækstfabrik, og kontakt os for et uforpligtende besøg. 

KONTAKT OS I DAG