Iværksætter events

Aktuelle events

13. august 2024 | Online

Fra lokal iværksætter til international succes

Er du iværksætter med ambitioner om at ekspandere din virksomhed globalt? Forstår du de unikke udfordringer og muligheder, der følger med internationalisering?

Internationale markeder byder på enorme muligheder, men kræver også grundig forberedelse og forståelse. Kom med, når vi sætter fokus på international succes.

20. august 2024 | Roskilde

Kom godt i gang med din Innofounder-ansøgning

Er du iværksætter med en innovativ idé med potentiale til at blive en god forretning? Innofounder er Innovationsfondens forløb for iværksættere med en videregående uddannelse. Kom med, og bliv klogere på, hvad det kræver at blive optaget på Innofounder-programmet, og få tips til, hvordan du skriver en god ansøgning.

18. september 2024 | Køge

Sparringsdag for Iværksættere – Fokus på salg

Hvordan får du flere kunder? Det er en udfordring, som mange iværksættere og nystartede virksomheder står med,for hvordan er det lige, at du bedst griber salg og markedsføring an? Kom med til sparringsdag på Vækstfabrikken Køge den 18. september, når vi sammen stiller skarpt på salg og markedsføring. Du får 1:1-sparring med forretningsudvikler Carsten Leth, som tager udgangspunkt i dine aktuelle udfordringer – og så hjælper Carsten dig videre i den rigtige retning mod et bedre inflow af kunder.

26. september 2024 | Roskilde

Få tips til din Innobooster-ansøgning

Innobooster er Innovationsfondens program for videnbaserede udviklingsprojekter i små og mellemstore danske virksomheder (SMV’er) og iværksættervirksomheder.

En medfinansiering fra Innobooster kan være med til at mindske din virksomheds ekstraordinære risiko ved et innovationsprojekt.

Kom med og få gratis og uvildig sparring på at ansøge om Innobooster.

Flere events for iværksættere

Iværksætterdanmark og Beyond Beta er støttet af EU og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

DEB logo
EU medfin. logo

Vækstfabrikkernes Startup Event 2019 med oplæg fra bl.a. Jacob Risgaard fra Løvens Hule, The Marketing Guy, Irina Olsen, Meltwater og mange flere.

Vil du høre mere? 

Overvejer du at blive en del af et ambitiøst fællesskab med andre iværksættere? Find din Vækstfabrik, og kontakt os for et uforpligtende besøg.