Få mere ud af dine sociale medier

Åbent arrangement for iværksættere og mindre virksomheder med CVR nummer i region Sjælland.

Dato: Den 24. januar 2018, kl. 16.30-19.30
Lokation: Vækstfabrikken Køge
Underviser: Alex Sabour
Pris: Gratis – tilmelding er påkrævet

OBS: Workshoppen foregår på engelsk, men spørgsmål kan stilles på dansk.

Workshoppen er en introduktion til at bruge social medier som iværksætter og tager udgangspunkt i de problemstillinger som iværksættere og mindre virksomheder står overfor, når de skal markedsføre deres virksomhed via bl.a. Facebook, LinkedIn og andre sociale medier.

Iværksættere anvender ofte Facebook til markedsføring af virksomhedens produkter eller services, men spørgsmålet er om de bruger Facebook rigtigt og om Facebook altid den rette vej at gå?

Workshoppen vil give dig indsigt i, hvordan du får brugt de sociale medier til at styrke din omsætning og i endnu højere grad din bundlinje. Du vil få tips og tricks til, hvordan du får mere ud af din online markedsføring på de sociale medier og vil blive klædt på til at tage beslutninger i dit videre arbejde med sociale medier.

Udbytte: På dagen får du grundlaget for at udarbejde en strategi for din virksomhed, herunder hvad der virker og hvad der ikke virker. Herudover får du værktøjer og viden som du kan bruge, til at arbejde videre med markedsføringen af din egen virksomhed på de sociale medier.

Mere om underviseren:
Amerikanske Alex Sabour er social media ekspert med mange års erfaring som rådgiver og iværksætter – pt. som partner i Gorilla Media. Alex har hjulpet nogle af verdens største brands i deres arbejde med sociale medier og er blandt de førende eksperter i branchen. På den store scene har Alex bl.a. rådgivet globale virksomheder som McKinsey, Lego, Adidas og han har også solid erfaring med markedsføring og sociale medier for iværksættere og vækstvirksomheder.

Tilmeld dig her 

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg