Skandinaviens største event for tech-iværksættere: Derfor skal du deltage på TechBBQ

Hvad er Danmarks største event for robotter og innovative iværksættere? Det er uden tvivl TechBBQ  

Øksnehallen er rammen for Skandinaviens største event for tech-iværksættere i september. Her mødes founders, investorer og tech-entusiaster for at blive opdateret på de seneste trends indenfor tech-iværksætteriet. Det lyder interessant ikke? Men hvorfor skal du deltage som iværksætter?  

Den store tech-iværksætterfestival løber af stablen for niende år i træk, og du kan opleve banebrydende tech-trends, deltage i nye netværksaktiviteter på tværs af danske og internationale startups, scaleups, møde investorer, SMV’er og talenter. Du kan møde og netværke med flere tusinde andre ambitiøse aktører fra iværksættermiljøerne og det er en stor mulighed i sig selv. 

TechBBQ handler om at understøtte og styrke det nordiske økosystem for tech-iværksættere og festivalen har fokus på at fremme relationer og vækst for startups og scaleups. Alt dette med duften af grill og dansk hygge i luften, som festivalen er gennemsyret af.
 

Skab gode relationer

Der er mange gode grunde til at tage køreturen til København eller deltage virtuelt, hvor du som iværksætter kan blive inspireret samt udvide dit netværk.  

Over de to dage er der fokus på at blive inspireret og få ny viden gennem højtprofilerede oplægsholdere indenfor alt lige fra grønne løsninger til AI og robotteknologi. Du kan opleve en masse pitch konkurrencer fra scener og corners og hvis du er heldig, kan du endda møde din kommende investor, co-founder eller medarbejder.  

Derfor skal du seriøst overveje denne mulighed, hvis du ønsker at skabe nye nyttige relationer. Eller hvis du bare gerne vil netværke med flere tusinde andre ambitiøse aktører fra iværksættermiljøerne.
 

Temaer, inspiration og videndeling for enhver smag

Årets temaer kredser omkring styrket fællesskab blandt founders og startups, som er kommet gennem et stormvejr med COVID-19, og nu har mulighed for at dele erfaringerne med hinanden. Visionen er: ”At skabe et rum, hvor folk i startupøkosystemet ser hinanden som en del af helhed og et fælles mål om at løfte hinanden og skabe bedre rammer for fremtidens virksomheder.”  

Traditionen tro vil der være en lang række inspirerende talere, som deler ud af egne erfaringer. Heriblandt David Simas fra Obama Foundation, Adam Cheyer fra Siri Inc. (manden bag IPhone’s Siri), Cecilia Qvist fra Lego Ventures (kendt for at have spillet en nøglerolle i Spotifys succes) og mange flere eksperter direkte fra venturefond- og tech-miljøet, samt også fra sociale og grønne startupmiljøer.  

Udover de mange talere og pitches er der selvfølgelig også de mange potentielle møder, man kan have med fremtidige kunder og vigtige stakeholders i økosystemet.

Vil du høre mere? 

Overvejer du at blive en del af et ambitiøst fællesskab med andre iværksættere? Find din Vækstfabrik, og kontakt os for et uforpligtende besøg. 

KONTAKT OS I DAG