Skandinaviens største event for tech-iværksættere: TechBBQ 2022

MØD BEYOND BETA PÅ TECHBBQ
I år danner Lokomotivværkstedet rammen for Skandinaviens største event for tech-iværksættere d. 14.-15. september. Her kan du møde Beyond Beta og høre om muligheden for at blive en del af inkubations-programmet eller iværksætter-forløbet.

Den store tech-iværksætterfestival løber af stablen for tiende år i træk, og det er en glimrende mulighed for at høre om Beyond Beta: et iværksætter-forløb for både start-ups og eksisterende virksomheder.

Skab gode relationer

Der er mange gode grunde til at tage køreturen til København eller deltage virtuelt, hvor du som iværksætter kan blive inspireret samt udvide dit netværk.

Over de to dage er der fokus på at blive inspireret og få ny viden gennem højtprofilerede oplægsholdere inden for alt lige fra grønne løsninger til AI og robotteknologi. Du kan opleve en masse pitch-konkurrencer fra scener og corners, og hvis du er heldig, kan du endda møde din kommende investor, co-founder eller medarbejder.

Beyond Beta har en stand begge dage, og her kan du møde andre startups, der har deltaget i Beyond Beta, 13 industri-specifikke klynger, og derudover vil du kunne møde forretningsudviklere fra de 6 regionale Erhvervshuse.

Derfor skal du seriøst overveje denne mulighed, hvis du ønsker at skabe nye nyttige relationer. Eller hvis du bare gerne vil netværke med flere tusinde andre ambitiøse aktører fra iværksættermiljøerne.

Temaer, inspiration og videndeling for enhver smag

Årets tema handler om at udnytte og genvinde selve kernen af det, der gør os til mennesker: Vores nysgerrighed og drive til at opdage. Vi er på vej ind i en tid, hvor vores udvikling rejser spørgsmål om vores fremtid – hvad enten det er COVID-19, Web 3.0 eller klimaet.

Traditionen tro vil der være en lang række inspirerende talere fra hele verden, som deler ud af egne erfaringer. Ud over de mange talere og pitches er der selvfølgelig også de mange potentielle møder, du kan have med fremtidige kunder og vigtige stakeholders i økosystemet.

Vil du høre mere? 

Overvejer du at blive en del af et ambitiøst fællesskab med andre iværksættere? Find din Vækstfabrik, og kontakt os for et uforpligtende besøg.