Kontorfællesskab i Roskilde

Download guide: 3 gode råd til salg

DIT SALG ER GÅET I STÅ, HVAD SÅ NU?

Når en iværksætter knækker nakken, er det ikke nødvendigvis fordi de har en dårlig idé. Ofte er det, fordi du ikke er klædt godt nok på til salget! Sådan lyder det fra Carsten Leth Hansen, der er forretningsudvikler på Vækstfabrikkerne og dagligt sparrer med iværksættere om salg.

Han har samlet tre gode råd til dig, som er iværksætter om salg og hvordan du kommer videre, når salget er gået i stå. Som bonus får du også en tjekliste med 12 spørgsmål du kan stille dig selv, når dit salg ikke virker.

Download vores guide til iværksættere og få gode råd til at komme videre med salget når det er gået i stå!

Kontorplads og konkrete input til din iværksætter-virksomhed

Er du iværksætter og savner du et kontorfællesskab med andre iværksættere? På Vækstfabrikkerne får du meget mere end bare en kontorplads. 

Du støder løbende udfordringer på udfordringer som iværksætter, og det kan være svært at stå alene med. På Vækstfabrikken har du fuld adgang til andre ligesindede iværksættere, som du kan sparre med om alt. Du får også kontakt med en erfaren forretningsudvikler, som har et stort kendskab til iværksætterlivet, og som er klar til at vejlede dig om finansiering, idéudvikling, test af dit produkt/din service, salg, markedsføring og meget mere.

Hvad får du med kontorfællesskabet hos Vækstfabrikkerne? 

  • Et netværk med andre iværksættere
  • Sparring om forretningsudvikling
  • Sparring om salg og markedsføring
  • Sparring om finansieringsmuligheder
  • Det ekstra skub du har brug for til at komme ud over rampen med din forretning