Iværksættersparring

På Vækstfabrikkerne får du

  • Skræddersyet udviklingsforløb med fokus på dine behov og ambitioner

  • Fællesskab med inspiration og energi fra andre ambitiøse iværksættere

  • Ambitiøst miljø med professionelle faciliteter og adgang til mødelokaler på fire andre byer på Sjælland

Skræddersyet udviklingsforløb

Forløbet på Vækstfabrikkerne tager afsæt i de udviklingsfaser, som en startup typisk gennemgår. Når du tilknyttes en Vækstfabrik, vil du sammen med din forretningsudvikler kortlægge dine behov og ambitioner. Vi hjælper dig med at nå dine mål og udvikle din virksomhed. 

Du får adgang til inspirerende oplæg fra eksperter og andre succesfulde iværksættere, mens der faciliteres netværksgrupper på tværs af de startups, der sidder på Vækstfabrikkerne. Du får dermed adgang til et miljø bestående af ambitiøse startups. 

Afhængigt af din virksomheds udviklingsstadie, vil de forskellige dele af forløbet blive aktiveret. Der bliver derfor stillet krav til dig, hvis du vil have adgang til vores netværk af større virksomheder, mentorer og investorer.  

Hvad får du på forløbet?

Læs mere om forløbets elementer her:

Du får 1:1 sparring med en forretningsudvikler med fokus på fremdrift i forhold til det stadie, din virksomhed er , og hvilke sprints der skal til for at tage det næste skridt i din virksomheds udvikling. Vi sætter fokus på dine forretningsmål, og hvordan du når dem. 

Du får altid en fokuseret og individualiseret udviklingsplan gennem 1-1 forløb med start samtale, jævnlig opfølgning på sprints, og exitsamtale.

På mastermind-sessions sparrer du med de andre startups på Vækstfabrikken. I deler viden og erfaring med hinanden, og forretningsudvikleren faciliterer alle sessioner. Det er en unik mulighed for at få konkret input fra andre iværksættere samt at give noget tilbage. 

Vi matcher dig, som er på et særligt udviklingsstadie, med erfarne mentorer fra det lokale erhvervsliv. Det kan være mentorer, som har særlig viden om netop dit marked og/eller selv har taget rejsen som iværksætter. 

Afhængigt af din virksomheds udviklingsstadie og behov, åbner vi døren til et lokalt netværk og giver dig, som er på en særlig udviklingsrejse, mulighed for at lave tryktests, få valideret forretningskonceptet og kundesegmentet eller møde mulige kunder. Du kan f.eks. møde en lokal virksomhed og få mulighed for at pitche din idé eller præsentere dit produkt. Vi hjælper dig med at blive afklaret i forhold til dine muligheder, med at forbedre dit forretningskoncept og sætte fokus på dit pitch, så du øger din virksomheds chancer for at træde ind i et større marked.

Sammen definerer vi det rette finansieringsbehov for din virksomhed og skaber overblik over de relevante finansieringsmuligheder.

Vi står til rådighed som sparringspartner, og hvis du er på det helt rigtige udviklingsstadie, hjælper vi dig med at forberede din pitch og den efterfølgende dialog med investorerne – gennem f.eks. Dragens Hule i Slagelse og Connect Invest i Køge.
Desuden præsenterer vi de mest ambitiøse startups for lokale business angels.

Iværksætter fællesskab

På Vækstfabrikkerne bliver du en del af et fællesskab med inspiration fra andre ambitiøse iværksættere, der selv har fuldt fokus på at udvikle deres startup. Vi har fokus på at skabe de gode samarbejder i mellem de startups som sidder på Vækstfabbrikerne og du får dermed adgang til et miljø bestående af ambitiøse startups. 

Fællesskab på Vækstfabrikkerne

Ambitiøst miljø med professionelle faciliteter

På Vækstfabrikkerne får du adgang til et ambitiøst miljø med professionelle faciliteter og adgang til mødelokaler i fire andre byer på Sjælland. Afhængigt af dit behov og ønsker har du mulighed for:

Få en flyverplads, hvor du tre gange om ugen kan droppe ind og arbejde i et cool miljø og få sparring og energi fra andre ambitiøst iværksættere.

Fra 1.350 kr. pr. måned ekskl. moms

Få et fast skrivebord i åbent rum, hvor du frit kan benytte din plads som du ønsker.

Priser fra 2.705 kr. pr. måned ekskl. moms.

Få dit eget kontor, hvor du kan lukke døren når du arbejder intenst med at udvikle din virksomhed, og åbner døren igen når du vil have input og inspiration fra de andre seje iværksættere i miljøet.

Prisen fra 3.030 kr. pr. måned ekskl. moms.

“Vores virksomhed har udviklet sig endnu hurtigere, end vi turde drømme om, mens vi har siddet her på Vækstfabrikken. Nu er vi seks personer i alt, og det er gået virkelig hurtigt. Til dagligt bruger vi meget tid på at drifte, men det er fedt at få et fokus på udvikling.”

– Kristian Petersen & Stefan Cavalieri, Grafisk Afdeling ApS

Vil du høre mere? 

Overvejer du at blive en del af et ambitiøst fællesskab med andre iværksættere? Find din Vækstfabrik, og kontakt os for et uforpligtende besøg. 

KONTAKT OS I DAG

Mød vores partnere

Vækstfabrikkerne er etableret og drives i et stærkt samarbejde med en lang række partnere: