Kontorfællesskab i Roskilde

Bliv en del af kontorfællesskabet i Køge for iværksættere

Sidder du alene med din virksomhed i Køge, og savner du et kontorfællesskab med andre iværksættere? På Vækstfabrikken i Køge får du meget mere end bare en kontorplads. 

Du støder løbende udfordringer på udfordringer som iværksætter, og det kan være svært at stå alene med. På Vækstfabrikken i Køge har du fuld adgang til andre ligesindede iværksættere, som du kan sparre med om alt. Du får også kontakt med en erfaren forretningsudvikler, som har et stort kendskab til iværksætterlivet, og som er klar til at vejlede dig om finansiering, idéudvikling, test af dit produkt/din service, salg, markedsføring og meget mere.

Hvad får du med kontorfællesskabet i Køge? 

  • Et netværk med andre iværksættere
  • Sparring om forretningsudvikling
  • Sparring om salg og markedsføring
  • Sparring om finansieringsmuligheder
  • Det ekstra skub du har brug for til at komme ud over rampen med din forretning

Kontorplads og konkrete input til din iværksætter-virksomhed

På Vækstfabrikken i Køge bliver du en del af et ambitiøst startupmiljø – og du får meget mere end et kontorfællesskab. For eksempel får du:

  • et skræddersyet udviklingsforløb, som består af faglig sparring med en forretningsudvikler, som selv har været en ambitiøs iværksætter og daglig leder Jes Pettersson, som hjælper med at skabe forbindelse til lokale forretningsmuligheder, og mulige mentorer, investorer og andre finansieringsmuligheder.
  • et lokalt fællesskab, hvor du og din virksomhed får adgang til et lokalt forankret community og et kreativt udviklingsmiljø for iværksættere. Du får kontakt til nærmiljøet, det lokale erhvervsnetværk i Køge og vigtige samarbejdspartnere , som kan give dig et godt fundament for din virksomhed.