Kontorfællesskab i Roskilde

Styrk din iværksætterånd på et kontorfællesskab i Roskilde

Har du virksomhed i eller omkring Roskilde, og savner du et kontorfællesskab med andre virksomheder? På Vækstfabrikken Rosklide får du meget mere end bare en kontorplads. 

Livet som iværksætter byder på mange udfordringer, og det kan være svært at stå alene med. På Vækstfabrikken i Roskilde møder du andre iværksættere, som du kan sparre med om små og store udfordringer. Der er også tilknyttet en forretningsudvikler, som har et bredt kendskab til iværksætterlivet, og som er klar til at vejlede dig om finansiering, idéudvikling, test af dit produkt/din service, salg, markedsføring og meget mere.

På kontorfællesskabet i Roskilde får du:

  • Et netværk med andre iværksættere
  • Sparring om forretningsudvikling
  • Sparring om salg og markedsføring
  • Sparring om finansieringsmuligheder
  • Det ekstra skub du har brug for til at komme ud over rampen med din forretning

Konkrete input til din virksomhed

På Vækstfabrikken i Roskilde bliver du mødt af et ambitiøst startupmiljø, som du hurtigt bliver en del af – og det er meget mere end et kontorfællesskab. Du får blandt andet:

  • et skræddersyet udviklingsforløb, som består af faglig sparring med en forretningsudvikler, som selv har været en ambitiøs iværksætter og daglig leder Camilla Huge-Lind, som hjælper med at skabe forbindelse til lokale forretningsmuligheder, og mulige mentorer, investorer og andre finansieringsmuligheder.
  • et lokalt fællesskab, hvor du og din virksomhed får adgang til et lokalt forankret community og et kreativt udviklingsmiljø for iværksættere på Musicon. Du får kontakt til nærmiljøet, det lokale erhvervsnetværk i Roskilde og vigtige samarbejdspartnere , som kan give dig et godt fundament for din virksomhed.