kontorplads for iværksættere

Kontorplads for iværksættere

Er du iværksætter og træt af at sidde alene på hjemmekontoret? En kontorplads sammen med andre iværksættere giver dig unik sparring med andre startupvirksomheder, som står over for de samme udfordringer som dig selv.

Hjemmekontoret kan være en god løsning i den første fase mens du bygger din virksomhed op, men de fleste virksomheder når et punkt, hvor de har brug for sparring fra en erfaren konsulent eller fra andre iværksættere – her er kontorpladser eller kontorfællesskaber oplagte.

Med en kontorplads på en Vækstfabrik møder du en masse andre virksomheder, som kender de udfordringer du står over for i hverdagen – læs mere om vores iværksætternetværk her. Desuden får du tilknyttet en forretningsudvikler som er klar til at hjælpe din virksomhed videre med konkrete handlingsplaner.

Som iværksætter får du altså ikke kun et kontor, men også unikke muligheder for vækst.

Med en kontorplads får du:

  • Et kontorfællesskab med andre iværksættere
  • Sparring om forretningsudvikling
  • Sparring om salg og markedsføring
  • Sparring om finansieringsmuligheder
  • Støtte i udfordrende tider
  • Det ekstra skub du har brug for til at komme ud over rampen med din forretning

Vil du høre mere?

Søger du at blive en del af et levende iværksættermiljø med nye input til din startup-virksomhed? Kontakt os og få en rundvisning på en Vækstfabrik nær dig:

Vækstfabrikkernes Startup Event 2019 med oplæg fra bl.a. Jacob Risgaard fra Løvens Hule, The Marketing Guy, Irina Olsen, Meltwater og mange flere.