2021 i Femern-forbindelsens tegn

2020 har været domineret af Corona-pandemien, og mange virksomheder i Region Sjælland har været hårdt ramt. I 2021 bliver det ikke Corona men nye muligheder, der kommer til at fylde, lyder det fra Erhvervshus Sjællands direktør Mads Váczy Kragh.

”2020 har stået i Coronaens tegn, og det har påvirket rigtig mange virksomheder på Sjælland. Men vi har også set positive historier i Region Sjælland, hvor en række virksomheder klarer sig rigtig godt. Faktisk har der aldrig nogensinde været så mange ansatte i byggefagene, som der er lige nu”.

Det fortæller direktør for Erhvervshus Sjælland, Mads Váczy Kragh, som i en videohilsen siger tak for et samarbejdet til de over 1500 virksomheder, som i årets løb har modtaget uvildig sparring om alt fra iværksætteri, corona-håndtering, digitalisering, internationalisering, vækst og meget andet fra Erhvervshus Sjælland.

Han peger på, at specielt byggefagene, industrivirksomheder og servicevirksomheder har formået at klare sig rigtig godt igennem pandemien.

”Imellem de mørke skyer er der også lyspunkter i Region Sjællands erhvervsliv”, understreger Mads Váczy Kragh, der ser frem til et 2021, hvor Erhvervshus Sjællands mange forretningsudviklere fortsætter samarbejdet med de tusindvis af virksomheder i Region Sjælland, som er interesseret i vækst og udvikling.

Nye muligheder i Femern-forbindelsen

Mads Váczy Krag peger på, at en bred vifte af fag vil mærke, at Femern-forbindelsen sætter ekstra gang i hjulene i Region Sjælland. Det gælder selvfølgelig i byggefagene, men også servicefagene får nogle nye muligheder.

”Hvis man vender blikket mod 2021, står det også klart, at det bliver et år med nye muligheder i forbindelse med etableringen af den nye Femern-forbindelse og den grønne omstilling, som for alvor bliver sat i gang. Vi ønsker derfor en rigtig god start på 2021 til alle virksomheder i Region Sjælland”, lyder det fra Erhvervshus Sjællands direktør.

Vil du høre mere? 

Overvejer du at blive en del af et ambitiøst fællesskab med andre iværksættere? Find din Vækstfabrik, og kontakt os for et uforpligtende besøg.