Om Vækstfabrikkerne

Sparring med erfarne forretningsudviklere

Vækstfabrikkernes fremmeste opgave er at give din virksomhed de bedste rammebetingelser for at udvikle sig. Vækstfabrikkerne er et inkubationsmiljø og er 100% uvildige.

At vi er 100% uvildige betyder, at du hos os har en unik mulighed for sparring, hvor du kan vende udfordringer og tanker, som du ikke kan i dagligdagen over for kunder, medarbejdere og konkurrenter – Vi er her for at hjælpe og støtte dig og din virksomhed.

Din succes er vores mål

Du får optimale rammer for at kunne flytte din virksomhed i en positiv retning. Vores fremmeste mål at give dig en kontaktflade på Vækstfabrikkerne med de andre virksomheder og med det netværk af organisationer, virksomheder og partnere, som vi har. Og derfor får du adgang til et udviklingsforløb, faglig sparring, netværk og meget andet – Fordi det bringer din virksomhed videre.

Vækstfabrikkerne er altså alene til for, at din virksomhed kan udvikle sig, og det er vores eneste agenda. Når vi måler vores indsats, gør vi det på tre parametre: Vækst i antal medarbejdere, eksport, og om din virksomhed overlever de første svære år efter opstarten. Og heldigvis viser tallene, at der er markant forskel på, om du som virksomhed har en plads på Vækstfabrikkerne eller ej. Med en plads på Vækstfabrikkerne kommer du videre med din virksomhed – det er vores mission – til gavn for os alle sammen.

Vækstfabrikkernes Startup Event 2019 med oplæg fra bl.a. Jacob Risgaard fra Løvens Hule, The Marketing Guy, Irina Olsen, Meltwater og mange flere.

Vil du høre mere? 

Overvejer du at blive en del af et ambitiøst fællesskab med andre iværksættere? Find din Vækstfabrik, og kontakt os for et uforpligtende besøg.