kontorplads for iværksættere

Åbningsceremoni Vækstfabrikken Roskilde

KOM OG OPLEV VORES NYE IVÆRKSÆTTERMILJØ PÅ MUSICON

Dato og tid: Tirsdag d. 2. november kl. 14.00 – 17.00
Sted:  Samspillet, 1. sal, Rabalderstræde 7, 4000 Roskilde

Vækstfabrikken Roskilde er flyttet ind i store, lyse og kreative lokaler i Samspillet. Vi slår officielt dørene op for vores nye lokaler og inviterer dig til at komme forbi og mingle med de seje iværksættere der allerede bor her og andre mulige samarbejdspartnere fra Roskilde og Musicon bydelen. 

Musicon bydelen rummer masser af kreative aktører, iværksættere, ildsjæle og forretningsdrivende. Huset danner rammen om et kreativt og innovativt udviklingsmiljø på Musicon og Vækstfabrikken Roskilde er stedet, hvor både kreative ildsjæle og etablerede virksomheder driver deres hjertebarn.

Med Vækstfabrikken Roskilde drømmer vi om at skabe et stort og mangfoldigt startupmiljø på Musicon og vi er allerede godt på vej med de ambitiøse iværksættere, der allerede er flyttet ind. Vi bringer startups, virksomheder og investorer tættere på hinanden i ét samlet setup, hvor de kan få glæde og gavn af hinanden.

Vi inviterer til åbningsceremoni, hvor du udover at netværke med iværksættere og andre mulige lokale samarbejdspartnere, har mulighed for at få en snak med Vækstfabrikkernes sparringspartnere Mette Østergaard og Camilla Huge-Lind, som begge har fingeren på pulsen inden for virksomhedsudvikling i det kreative miljø. Du kan også møde Roskildes Borgmester Tomas Breddam, som officielt åbner den nye lokation.

Vi disker op med lidt lækkert til ganen og et musikalsk indslag fra RoFH Records, et pladeselskab udsprunget fra Roskilde Festival Højskolen, der hjælper unge videre med musikken.

Så kom og vær med til åbningsceremonien og netværk med en masse fede iværksættere.