køge

Sådan undgår du fem iværksætter-faldgruber

Som forretningsudvikler oplever Mette Stens Kolding ofte, at iværksættere begår nogle klassiske brølere. Her er hendes fem gode råd til, hvordan iværksættere undgår faldgruberne.

Men at være iværksætter under coronakrisen kræver dog is i maven, uanset om man allerede har stiftet sin virksomhed eller stadig overvejer det første træk. Det kræver måske også, at ambitionerne bliver lagt på samme is for en tid, indtil muligheder og markeder for alvor åbner op igen.

Vækstfabrikken Køge sparring

Iværksættere er ildsjæle, der fuldt optanket med god energi drøner derudad. Men alt for ofte ramler iværksættere ind i udfordringer og klassiske faldgruber, som giver irriterende bump på vejen. Bump som man med lidt snilde kan undgå.

Det mener Mette Stens Kolding, der er iværksætterrådgiver i Erhvervshus Sjælland. Hun opfordrer iværksættere til at søge al den gratis sparring, de kan få i Erhvervshuset, i netværk eller ved at blive en del af Vækstfabrikkerne. Herunder peger Mette på fem faldgruber og giver fem tips til at undgå dem.

”Søg derudover sparring hos en forretningsudvikler hos Vækstfabrikkerne, hvor du også får et netværk af ligesindede iværksættere, der kan understøtte dine ambitioner og din forretningsrejse.”

Læs mere om det skræddersyede udviklingsforløb her