VÆKSTFA BRIKKER

Du Far

Et netværk med adgang til den danske og dele af den uden- landske lydbranche

Et udviklingsmiljø med alt fra højtalerproducenter og soft- wareudviklere til audiodesignere, ingeniører og musikere

Et skræddersyet forløb med professionel sparring på udviklin- gen af den kommercielle del af din forretning

LÆS MERE

Et Udviklingsmiljo For Lydivaerksaettere

Med en plads på Vækstfabrikken Lydens Hus bliver du en del af
fremtidens danske lydindustri.
for at give din virksomhed de bedste betingelser for at slå igen-nem på markedet – både nationalt og internationalt.
Som vækstfabrikant forpligter du dig også til at deltage i
vækstforløbet.

LÆS MERE

Cases Fra Lydens Hus

Priser & Faciliteter

Flyverplads

1.500

KR

Faciliteter

- Fuldtudstyret kontorp-lads

inkl. interntet, print-er, køkkenfaciliteter etc.

- Adgang til 3 specieltindrettede mødelokaler

(15 personer pr. lokale)

- Adgang til 12 an-dre lokaliteter ogmødelokaler rundt om-kring på Sjælland

Flyverplads

2.500

KR

Vaekstfa brikkerne

Daily leader

Vibe Svane

E-mail: vs@vf.dk

Vækstfabrikkerne

Vækstfabrikkerne giver iværksættere de bedste rammebetingelser for udvikling med 14 fabrikker fordelt over Sjælland. Udover finansiering fra EU’s Regionalfond og Væksthus Sjælland som overordnet projektholder, samarbejder vi med kommunale partnere og en lang række erhvervsserviceorganisationer og lokale erhvervsråd i Region Sjælland. Vores fremmeste mål er at give iværksættere de optimale rammer for udvikling med netværk, workshops, sparring, viden og meget mere. Vores mission er at give dig de optimale rammer for at kunne flytte din virksomhed i en positiv retning, og det handler om meget mere om borde og stole. Det handler om nye netværk, relationer, viden og meget andet. Derfor er vores fremmeste mål at give dig en kontaktflade på Vækstfabrikkerne med de andre virksomheder og med det netværk af organisationer, virksomheder og partnere, som vi har. Og derfor får du adgang til workshops, mentorordning, faglig sparring og meget andet. Fordi det bringer din virksomhed videre. Vækstfabrikkerne er altså alene til for at din virksomhed kan udvikle sig, og det er vores eneste agenda. Når vi måler vores indsats gør vi det på tre parametre: Vækst i antal medarbejdere, eksport og om din virksomhed overlever de første svære år efter opstart. Med en plads på Vækstfabrikkerne kommer du videre med din virksomhed – det er vores mission – til gavn for os alle sammen.
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne3 days ago
Har du styr på den nye markedsføringslov?

Den 1. juli 2017 trådte den nye markedsføringslov i kraft og den stiller yderligere og ændrede krav til din virksomhed.

Tilmeld dig gratis til workshop om markedsføringsloven den 28. februar i Næstved og bliv klædt på til at overholde reglerne, når du markedsfører din virksomhed. Workshoppen arrangeres af vores sponsor DANA - A-kasse for selvstændige.

Få svar på hvad din virksomhed skal ære særligt opmærksom på i forbindelse med ændringerne i markedsføringsloven. Tilmeld dig i dag.
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne5 days ago
DE TO GRUNDE TIL AT DU SKAL BRUGE LINKEDIN

LinkedIn er en god platform for mange iværksættere og det er der to gode grunde til. Læs de to gode grunde her og få det ene råd til at komme i gang!

Vil du have en introduktion og gode tips og trick til markedsføring, branding og networking på LinkedIn som iværksætter? Tilmeld dig vores gratis workshop d. 5. marts i Greve med vores social media ekspert Alex Sabour.

Der er meget begrænset pladser tilbage, så skynd dig! Tilmeld dig her: http://vaekstfabrikkerne.dk/workshops/kat-salg-markedsfoering-og-pr/markedsfoering-branding-networking-paa-linkedin/
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne1 week ago
HUSK! 1. marts er momsfrist for ca. 450.000 virksomheder. Udover at minde om fristen vil vi gøre opmærksom på nogle af de hjælpeværktøjer hos SKAT, som kan lette arbejdet med regnskab og indberetning.
Se mere på www.skat.dk/start-up.
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne1 week ago
Jan Thorsø Andersen har arbejdet på sin opfindelse under navnet SoMeCentral på Vækstfabrikken i Slagelse i et år. Nu er den klar!
Læs, hvor hans idé kom fra og om det nye produkt, som vil gøre livet nemmere for alle, som arbejder med sociale medier.
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne1 week ago
Er du klar til persondataforordningen? 🚥

Persondataforordringen gælder for alle, der behandler persondata, herunder virksomheder, der registrerer oplysninger omkring deres ansatte. Som iværksætter er det vigtigt, at du er klædt på til den nye persondataforordning. Tag testen og se om du får grønt lys!

Er du ikke parat? Vi har to pladser tilbage på vores workshop om persondataforordingen d. 27/2 i Ringsted. Læs mere og tilmeld dig her http://vaekstfabrikkerne.dk/4103-2/
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne2 weeks ago
PERSONDATAORDORDNINGEN - 10 GODE RÅD

Datoen for når den nye persondataforordning får virkning nærmer sig med hastige skridt! Derfor har vores sponsor DANA - A-kasse for selvstændige, samlet 10 gode råd om at blive parat til persondataforordningen.

Læs dem her!

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg