VÆKSTFA BRIKKER

Du Far

Et netværk med adgang til den danske og dele af den uden- landske lydbranche

Et udviklingsmiljø med alt fra højtalerproducenter og soft- wareudviklere til audiodesignere, ingeniører og musikere

Et skræddersyet forløb med professionel sparring på udviklin- gen af den kommercielle del af din forretning

LÆS MERE

Et Udviklingsmiljo For Lydivaerksaettere

Med en plads på Vækstfabrikken Lydens Hus bliver du en del af
fremtidens danske lydindustri.
for at give din virksomhed de bedste betingelser for at slå igen-nem på markedet – både nationalt og internationalt.
Som vækstfabrikant forpligter du dig også til at deltage i
vækstforløbet.

LÆS MERE

Cases Fra Lydens Hus

Priser & Faciliteter

Flyverplads

1.500

KR

Faciliteter

- Fuldtudstyret kontorp-lads

inkl. interntet, print-er, køkkenfaciliteter etc.

- Adgang til 3 specieltindrettede mødelokaler

(15 personer pr. lokale)

- Adgang til 12 an-dre lokaliteter ogmødelokaler rundt om-kring på Sjælland

Flyverplads

2.500

KR

Vaekstfa brikkerne

Daily leader

Vibe Svane

E-mail: vs@vf.dk

Vækstfabrikkerne

Vækstfabrikkerne giver iværksættere de bedste rammebetingelser for udvikling med 14 fabrikker fordelt over Sjælland. Udover finansiering fra EU’s Regionalfond og Væksthus Sjælland som overordnet projektholder, samarbejder vi med kommunale partnere og en lang række erhvervsserviceorganisationer og lokale erhvervsråd i Region Sjælland. Vores fremmeste mål er at give iværksættere de optimale rammer for udvikling med netværk, workshops, sparring, viden og meget mere. Vores mission er at give dig de optimale rammer for at kunne flytte din virksomhed i en positiv retning, og det handler om meget mere om borde og stole. Det handler om nye netværk, relationer, viden og meget andet. Derfor er vores fremmeste mål at give dig en kontaktflade på Vækstfabrikkerne med de andre virksomheder og med det netværk af organisationer, virksomheder og partnere, som vi har. Og derfor får du adgang til workshops, mentorordning, faglig sparring og meget andet. Fordi det bringer din virksomhed videre. Vækstfabrikkerne er altså alene til for at din virksomhed kan udvikle sig, og det er vores eneste agenda. Når vi måler vores indsats gør vi det på tre parametre: Vækst i antal medarbejdere, eksport og om din virksomhed overlever de første svære år efter opstart. Med en plads på Vækstfabrikkerne kommer du videre med din virksomhed – det er vores mission – til gavn for os alle sammen.
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne added 2 new photos — at Vækstfabrikken I Ringsted.1 day ago
★ SUCCES NU! ★

Vi skyder nu Succes som Iværksætter workshoppen i gang på Vækstfabrikken i Ringsted. Alle disse iværksættere er klar til at få redskaber til at få succes med vores dygtige underviser Nina Asmussen.
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne6 days ago
✎GRATIS WORKSHOP PÅ VÆKSTFABRIKKEN RINGSTED

Kom til gratis workshop på tirsdag d. 19/9 fra 9-16 og få redskaber til, hvordan du maksimerer du din tid, din arbejdsindsats, din vækst og dermed får succes som iværksætter. Kom også og hør mere om Vækstfabrikken Ringsted og om, hvordan et udviklingsmiljø på Vækstfabrikkerne ser ud.

Læs mere og tilmeld dig her! ★
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne1 week ago
JEG ER IVÆRKSÆTTER

"Det er hårdt at være iværksætter!"

Nanna Ulsøe startede sin karriere som kaospilot og projektleder, men opgav for fire år siden sin faste stilling for at blive selvstændig. Nanna er founder af Canvas Planner - en webbaseret software til visuel opgave- og projektstyring, der henvender sig til mennesker, der arbejder bedst visuelt.
Virksomheden er en bootstrapping startup, hvilket betyder at virksomheden startede uden kapital og hjælp fra eksterne investorer. Det har derfor været en lang men også lærerig rejse, men det har kun givet Nanna og hendes to co-founders grund til, at finde de bedste løsninger hurtigere. Virksomheden har i dag fem ansatte og blev i maj nomineret til Østjyllands Iværksætterpris. Vi har talt med Nanna for at høre, hvorfor hun er iværksætter og hendes største læring.

”Jeg er iværksætter, fordi jeg har svært ved at acceptere tingene, som de er. Min hjerne søger konstant nye løsninger og ønsker at skabe dem. Jeg bliver motiveret af at skabe noget og se det vokse. Og så elsker jeg friheden, at blive udfordret og at kun jeg sætter grænsen for, hvor meget jeg vil udfordres, og hvor meget jeg vil lære.". Men det betyder ikke at det er ren leg at være iværksætter fortæller Nanna.

”Min største læring er, hvor hårdt det er at være iværksætter. Vi startede fra bunden af og jeg har fået mange hug undervejs. Jeg blev overrasket over, hvor hårdt det har været, der er mange ting man skal have styr på og nogen gange kommer man ud på dybt vand. Der kan man ikke sætte sig til at pive eller give op, man skal finde en løsning på tingene og planlægge det næste skridt. På den måde har det gjort mig stærkere.” fortæller Nanna og fortsætter: ”Jeg har stor respekt for iværksættere, som skaber arbejdspladser, fordi jeg ved hvor hårdt, det er.”

Men i sidste ende er det det hele værd; “Jeg gør en forskel, fordi jeg med Canvas Planner giver folk mulighed for at forbedre deres arbejdsliv. De kan ved at bruge Canvas Planner mindske mængden af forstyrrelser på jobbet med mindre risiko for burnouts og højere arbejdsglæde til følge.” – Nanna Ulsøe.

Hvorfor er du iværksætter?

Læs mere om canvas planner på deres hjemmeside www.canvasplanner.dk/
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne1 week ago
Det handler om fællesskab og udvikling på Vækstfabrikkerne, og det nikker fabrikanterne ja til. Se her fredagens indslag fra TV ØST om Vækstfabrikken Vordingborg og mød nogen af vores vidensvirksomheder, som bor der.
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne2 weeks ago
Vi åbner i dag Vækstfabrikken E-handel på Bogø, en 3.300 kvadratmeter stor fabrik med fokus på e-handel.

Her klipper Vordingborgs borgmester og Vækstfabrikkens nye daglige leder Dan, den grønne snor over.

Du kan læse mere om den nye Vækstfabrik på vores hjemmeside!
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne2 weeks ago
JEG ER IVÆRKSÆTTER!

"Hold din kæft. Og tag noget mere handling!" Det er Mads Marius bedste råd til andre iværksættere.

Mads Marius er 20-årig rollemodel, iværksætter og foredragsholder for unge mennesker. Han taler højt om det alle tænker, men som ingen taler om og inspirerer tusindvis af mennesker om at tænke over tingene på en anden måde.
Hør hvad Mads har at sige om at være iværksætter og hans bedste råd til andre om at springe ud som iværksætter.

Hvorfor er du iværksætter?

Læs mere om Mads her: http://madsmarius.dk
Vækstfabrikkerne

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg