VÆKSTFA BRIKKER

Du Far

Et netværk med adgang til den danske og dele af den uden- landske lydbranche

Et udviklingsmiljø med alt fra højtalerproducenter og soft- wareudviklere til audiodesignere, ingeniører og musikere

Et skræddersyet forløb med professionel sparring på udviklin- gen af den kommercielle del af din forretning

LÆS MERE

Et Udviklingsmiljo For Lydivaerksaettere

Med en plads på Vækstfabrikken Lydens Hus bliver du en del af
fremtidens danske lydindustri.
for at give din virksomhed de bedste betingelser for at slå igen-nem på markedet – både nationalt og internationalt.
Som vækstfabrikant forpligter du dig også til at deltage i
vækstforløbet.

LÆS MERE

Cases Fra Lydens Hus

Priser & Faciliteter

Flyverplads

1.500

KR

Faciliteter

- Fuldtudstyret kontorp-lads

inkl. interntet, print-er, køkkenfaciliteter etc.

- Adgang til 3 specieltindrettede mødelokaler

(15 personer pr. lokale)

- Adgang til 12 an-dre lokaliteter ogmødelokaler rundt om-kring på Sjælland

Flyverplads

2.500

KR

Vaekstfa brikkerne

Daily leader

Vibe Svane

E-mail: vs@vf.dk

Vækstfabrikkerne

Vækstfabrikkerne giver iværksættere de bedste rammebetingelser for udvikling med 14 fabrikker fordelt over Sjælland. Udover finansiering fra EU’s Regionalfond og Væksthus Sjælland som overordnet projektholder, samarbejder vi med kommunale partnere og en lang række erhvervsserviceorganisationer og lokale erhvervsråd i Region Sjælland. Vores fremmeste mål er at give iværksættere de optimale rammer for udvikling med netværk, workshops, sparring, viden og meget mere. Vores mission er at give dig de optimale rammer for at kunne flytte din virksomhed i en positiv retning, og det handler om meget mere om borde og stole. Det handler om nye netværk, relationer, viden og meget andet. Derfor er vores fremmeste mål at give dig en kontaktflade på Vækstfabrikkerne med de andre virksomheder og med det netværk af organisationer, virksomheder og partnere, som vi har. Og derfor får du adgang til workshops, mentorordning, faglig sparring og meget andet. Fordi det bringer din virksomhed videre. Vækstfabrikkerne er altså alene til for at din virksomhed kan udvikle sig, og det er vores eneste agenda. Når vi måler vores indsats gør vi det på tre parametre: Vækst i antal medarbejdere, eksport og om din virksomhed overlever de første svære år efter opstart. Med en plads på Vækstfabrikkerne kommer du videre med din virksomhed – det er vores mission – til gavn for os alle sammen.
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne1 day ago
VIL DU SÆLGE TIL KOMMUNER?

Gør du dig overvejelser om dit produkt eller services er interessante for danske kommuner og søger du indsigt i hvordan kommunerne køber ind? Så er denne gratis workshop for dig!

Bliv klogere på do’es ✔ and don’ts ✘ når du som iværksættervirksomhed ønsker at sælge til en kommune, den 5. december i Ringsted. Der er kun få pladser tilbage, så tilmeld dig i dag!
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne6 days ago
DERFOR afbryder dine kunder deres køb online...

► 89% af danskere handler i dag handler online

► 38% af danskerne har prøvet at afbryde deres køb online

Det viser tal fra den nye Dansk E-handel rapport. Vil du vide, hvorfor dine kunder afbrød deres køb i din webshop? Ifølge rapporten er to punkter særligt afgørende: manglende sikkerhed og betalingsformer.

Se mere i nedenstående graf fra Dansk E-handelsrapport og læs hele rapporten på DIBS Danmark hjemmeside her: http://info.dibs.dk/dansk-ehandel-2017
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne shared Vækstfabrikken Lydens Hus's post.1 week ago
I dag og i morgen samles over 100 iværksættere fra hele verden for at konkurrere om at have verdens bedste kreative løsninger i Creative Business Cup.

Målet med Creative Business Cups globale finale er også at koble iværksættere med eksperter, investorer og det globale marked.

Fra i dag og de næste par dage tager Creative Business Cup over Lydens hus' instagram (@lydenshus), hvor du kan følge finalen.
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne1 week ago
VI VIL GERNE HØRE DIN MENING!

Svar på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om et eksemplar af iværksætterbogen "MIG OG JOE"!
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne1 week ago
Denne uge er Global Entrepreneurship Week og du finder derfor en masse spændende og gratis arrangementer på hele Sjælland! ★
Du kan søge efter arrangementer i nærheden af dig ved at klikke på linket og indtaste din by.

I Ringsted Erhverv afholder de tre spændende arrangementer i denne uge, du kan bl.a. møde den succesfulde iværksætter Jonathan Løw, komme på workshop om at tage styring med Bo Bauerfeind, stifter af Business Leader Academy eller få værktøjer til at skabe en god hjemmeside.
Læs mere om disse arrangementer og tilmeld dig her: https://ringsted.nemtilmeld.dk/
Vækstfabrikkerne
Vækstfabrikkerne shared Ringsted Erhverv's video.2 weeks ago
Vil du skabe bedre resultater i din virksomhed?

Kom til workshop i Ringsted d. 14. november og lær, hvordan du får nye kunder og gør din virksomhed endnu stærkere med stifter af Business Leader Academy, Bo Bauerfeind.

Arrangementet er gratis i anledning af Global Entrepreneurship Week, men pladserne er begrænsede, så skynd dig at tilmelde dig nu :-)

www.ringsted.nemtilmeld.dk/158/
Vækstfabrikkerne
Ringsted Erhverv
Følg din passion og skab bedre resultater i din virksomhed Har du brug for en strategi til at få nye kunder og spotte de mest profitable opgaver? Og vil du have sparring omkring hvordan din virksomhed eller din start-up bliver endnu stærkere? Lær hvordan du skaber en levedygtig virksomhed baseret på din passion og dit livsformål, når stifter af Business Leader Academy, Bo Bauerfeind står i spidsen for en effektiv workshop den 14. november. Arrangementet er gratis i anledning af Global Entrepreneurship Week, men pladserne er begrænsede, så skynd dig at tilmelde dig nu :-) www.ringsted.nemtilmeld.dk/158/

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg