vækstfabrikken køge
Vækstfabrikken Køge

Velkommen til Vækstfabrikken Køge

Vi åbner nye lokaler snart
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Vækstfabrikken Køge sparring

I Køge får du adgang til forretningsudvikling med fokus på de næste skridt i din virksomhedsudvikling og vi giver adgang til et iværksættermiljø bestående af bl.a.:

  • Fællesskab med andre ambitiøse startups, med fokus på at skabe de gode samarbejder i huset.

  • Hjælp til finansieringsmuligheder og klargøringsfasen i et samarbejde med Connect Invest, Innovationsfonden, Vækstfonden m.fl.

  • Vi rækker ud til den bredere skare af virksomheder i det øvrige økosystem i Køge for at give dig et bredere netværk og inspiration ved udviklingen af din virksomhed.

  • Vi laver månedlige sociale events – både internt og eksternt og rækker ud til andre startupmiljøer.

  • Vi har ugentlig fredagsmorgenmad, hvor vi bruger tid på lære hinanden at kende og udveksle erfaringer og udfordringer.

På Vækstfabrikken Køge bor du i et inspirerende miljø, hvor der er en tro på, at de rigtige rammer er fundamentet for et godt arbejdsliv, og at vi med et stærkt fællesskab kan skabe muligheder for hinanden, om det er over frokosten, til fredagsbaren eller ved et inspirerende fyraftensmøde. Vi er til for at samle næste generation af individer og startups, der vil gøre en positiv forskel og vækste virksomheden for alvor. Det er for dig, som har stærkt drive, store ambitioner for din virksomhed og behov for adgang til dygtige sparringspartnere og nye forretningsmuligheder. Skal du være med?

Læs meget mere om det skræddersyet forløb på Vækstfabrikkerne her

Mød dine sparringspartnere

Vækstfabrikken Køge, daglig leder

Jes Pettersson

Daglig leder
E-mail:
jp@connectkoege.dk

Jes er daglig leder på Vækstfabrikken Køge og arbejder hovedsageligt med vejledning af iværksættere gennem igennem bl.a. procesfacilitering, samt med at skabe kontakt til en bred flade af interne og eksterne interessenter, forretningsdrivende, specialister og samarbejdspartnere i lokalområdet.

Kristian Lund

Kristian Lund

Forretningsudvikler
Tlf: 6188 4625
E-mail: krl@ehsj.dk

Kristian har arbejdet med mere end 1.000 startups på tværs af brancher, og har derfor den ekspertise der skal til, når du har brug for sparring til at komme i gang eller hjælp til at tage virksomheden op på næste niveau. Han kender de udfordringer, som startups typisk løber ind i, så du bliver rådgivet om, hvordan du bedst takler situationen og kan komme godt videre.

Hvad har du behov for?

Flyverplads

1.350 kr.
pr. måned ekskl. moms

Ja tak

Fast plads i åbent rum

2.705 kr.
pr. måned ekskl. moms

Ja tak

Skrivebord på eget kontor

3.030 kr.
pr. måned ekskl. moms

Ja tak

Vækstfabrikkens partnere