vejledning for iværksættere

Vejleding for iværksættere

Er du iværksætter med behov for vejledning til din virksomhed? Hos Vækstfabrikkerne møder du erfarne forretningskonsulenter, der kan yde dig den vejledning, du har brug for. Samtidig får du et stærkt netværk med andre iværksættere, som du kan sparre med om alle de udfordringer, du møder i din hverdag.

Som iværksætter kan du støde på mange udfordringer – både når du starter virksomheden op, men også efterhånden, som du udvikler virksomheden og skal sikre, at du er på rette vej. Der kan opstå mange spørgsmål, som du har brug for at få svar på gennem den rigtige rådgivning. Det kan være spørgsmål som:

”Hvordan laver jeg en konkret forretningsplan?”

”Hvordan markedsfører jeg bedst mine produkter?”

”Hvilke finansieringsmuligheder passer bedst til min virksomhed?”

Vækstfabrikkernes forretningskonsulenter har gennem årene hjulpet mange iværksættere videre ved at give konkret vejledning ud fra den enkelte virksomheds behov.

Ud over iværksættersparring fra forretningskonsulenterne får du også adgang til et netværk med andre iværksættere, som er klar til at sparre med dig om dine udfordringer.

Få iværksætter-vejledning tilpasset dine behov:

  • Vejledning om forretningsudvikling
  • Vejledning om salg og markedsføring
  • Vejledning om finansieringsmuligheder
  • Støtte i udfordrende tider
  • Det ekstra skub, du har brug for til at komme ud over rampen med din forretning
  • Et fællesskab med andre iværksættere

Vækstfabrikkernes Startup Event 2019 med oplæg fra bl.a. Jacob Risgaard fra Løvens Hule, The Marketing Guy, Irina Olsen, Meltwater og mange flere.

Vil du høre mere? 

Overvejer du at blive en del af et ambitiøst fællesskab med andre iværksættere? Find din Vækstfabrik, og kontakt os for et uforpligtende besøg.