Få inspiration til din virksomhed

Få input til markedsføring, salg, finansiering og meget mere i guides og artikler for iværksættere. Du er også altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

  • hero app iværksættere

Iværksætter Portræt: Hero ApS

Hero ApS har en fan-engagerende app til stjernerne En ny app giver sportsstjerner, musikere og virksomheder mulighed for at engagere sig direkte med fans og kunder, og giver ejerskab

Sådan undgår du fem iværksætter-faldgruber

Sådan undgår du fem iværksætter-faldgruber Som forretningsudvikler oplever Mette Stens Kolding ofte, at iværksættere begår nogle klassiske brølere. Her er hendes fem gode råd til, hvordan iværksættere undgår faldgruberne.

  • Mads Kragh, Vækstfabrikkerne

Har Corona taget livet af iværksætterlysten?

Har Corona taget livet af iværksætterlysten? Ny analyse: Iværksætterlysten i Region Sjælland upåvirket af Corona.  Corona generer ikke Sjællands iværksættere, viser nye tal fra Erhvervshus Sjælland og eStatistik. Faktisk

“Vores virksomhed har udviklet sig sindssygt meget, mens vi har været tilknyttet Vækstfabrikken. Det er et professionelt miljø, og der er mulighed for at sparre med andre lokale iværksættere – Det kan være om alt fra markedsføring til salg til forskellige kunder. Man kan få hjælp til alt.”

– Jakob Friis, Meptek ApS

Vil du høre mere? 

Overvejer du at blive en del af et ambitiøst fællesskab med andre iværksættere? Find din Vækstfabrik, og kontakt os for et uforpligtende besøg. 

KONTAKT OS I DAG