LinkedIn er en god platform for mange iværksættere af to grunde:

#1 – Branding
Som iværksætter må du selv stå forrest, når det handler om at styrke troværdigheden omkring din virksomhed og brand. Hvor man som medarbejder i store virksomheder kan gemme sig bag et brand, har man ikke samme mulighed som iværksætter.

#2 – Netværk
En vigtig del af, hvordan du lykkedes som iværksætter er, at du bliver nødt til at have et netværk af ressourcer, hurtigt. Du får brug for investorer, medarbejdere, kunder og mange andre interessenter – LinkedIn er der, hvor du finder dem!

LinkedIn har den største og mest omfattende database af vigtige interessenter, som iværksættere har brug for, med over 450 millioner medlemmer fra mere end 200 lande. På LinkedIn kan du hurtigt søge og skabe forbindelser og relationer med vigtige investorer, beslutningstagere, potentielle kunder og andre interessenter, som kan hjælpe dig med at udvikle din virksomhed.

Det er en social platform, hvor du kan fortælle om din virksomhed, du kan positionere dig som ekspert indenfor dit område eller tiltrække nye kunder ved at bidrage med relevant indhold. Du kan også bruge LinkedIn til at vurdere eventuelle samarbejdspartneres kompetencer og seriøsitet. Desuden bruger mange deres netværk på LinkedIn til at søge hjælp og rådgivning til problemer og opgaver, de skal have løst. Det kan hjælpe dig et skridt tættere på, at få den næste kunde i hus. Derfor skal du bruge LinkedIn! Og mit råd til dig er:

Sørg for at have en gennemført og opdateret LinkedIn profil, hvis det er dit navn, som står på døren!

MEN! At være tilstede på LinkedIn og at have en opdateret profil er ikke nok, hvis du vil have rigt udbytte af det sociale netværk – du skal være klar på at oprette forbindelse dér, hvor det giver mening.

Har du brug for flere råd?  
Hos Vækstfabrikkerne kan du komme på vores online markedsførings workshop, hvor vi kan hjælpe dig med konkrete værktøjer til at komme i gang eller videre med din online tilstedeværelse, med udgangspunkt i din virksomheds behov.

På Vækstfabrikkerne får du de optimale rammer for at udvikle din virksomhed, og du får et komplet udviklingsforløb med workshops, sparring, mentorordning, netværk og selvfølgelig kontorplads. Vi skræddersyer dit forløb efter din virksomheds behov og mål og følger dig tæt gennem hele forløbet.
Vil du også give din virksomhed en god start og de bedste udviklingsmuligheder? Tag første skridt her på vores hjemmeside og kontakt os i dag for flere informationer.

Stephanie Abi Khalil
Marketingkonsulent hos Erhvervshus Sjælland

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg