Opnå gennemslagskraft i din Pitch

Tilmeldingsoplysninger:

Den 7. september 2017 kl. 9.30-14 + 12. september 2017 kl. 9.30-14. tilmeld her – Lokation: VF Ringsted

Underviser: Alexandra Benedicte Collin

FÅ INDSIGT I DINE STYRKER OG ANVEND DEM TIL AT FREMSTÅ AUTENTISK OG SKARPT.

Som iværksætter skal du ofte præsentere din virksomhed, så du skaber interesse hos modtageren og bliver husket: Når du møder nye kunder, potentielle samarbejdspartnere og investorer, når du netværker, til dine bekendte og andre interessenter. At kunne pitche din virksomhed personligt, levende og fængende på alt ml 10-60 sekunder er essentielt.

I denne workshop arbejde vi med at styrke din personlige fremtræden når du pitcher, så du har gennemslagskraft og bliver husket. ALLE har noget de er særligt gode til når de præsenterer. Det er det vi arbejder på at styrke, i samspil med at vi udvider jeres komfortrum ved at pitche og i det hele taget præsentere foran andre.

 Udbytte:

  • Træning i at pitche din virksomhed til forskellige målgrupper
  • Træning i hvordan du personligt og autentisk brænder igennem.
  • Teknikker til at gøre din formidling mere levende, så du bedre kan inspirere og motivere dine modtagere.
  • Større ro og nærvær når du pitcher.

Forløb:
Workshoppen løber over 1 1/2 dage og er bygget op praktiske øvelser, suppleret af enkelte korte oplæg.

Dag 1: 9.30-14.00 arbejder vi med din pitch – både udvikling og afprøvning. Vi arbejder i forskellige scenarier – netværket, tlf, det pludseligt opståede møde (elevatortalen). Derudover kommer alle på gulvet og får individuel feed back.

Dag 2: fra 9.30-14.00 går vi i dybden med din personlige fremtræden og arbejder i masterclass på gulvet. Derudover arbejder vi videre på jeres pitch og samler op på jeres erfaringer siden dag 1.

Om underviseren:
Alexandra har gennem de sidste 10 år hjulpet flere end 1000 iværksættere, ledere og medarbejdere i at blive bedre formidlere. Med en årelang erfaring i at afholde workshop indenfor personlig gennemslagskraft, personligt lederskab og entreprenørskab trækker hun på en solid erfaring. Alexandra har en BA i Kommunikation fra RUC og er uddannet proceskonsulent og coach. Hun har en baggrund i film og teaterbranchen, hvor hun gennem 13 år har arbejdet med udvikling af talent og ideer hos bla. Zentropa, Barok Film og Teater Grob.

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg