Markedsføring for iværksættere

Tilmeldingsoplysninger:

Den 17. maj 2018 kl. 9-15 tilmeld her– Lokation: VF Næstved

Beskrivelse

Har du overblik over, hvordan du bedst kan markedsføre din virksomhed? Denne workshop giver dig et vigtigt indblik i, hvilke budskaber du skal arbejde med og hvilke kundetyper og beslutningstagere, der er din målgruppe. Du får indsigt i de rigtige marketing-strategier og planer, der kan hjælpe dig på rette vej og hvordan du sammensætter et passende marketing-mix.

Workshoppen arbejder med markedsføring indenfor B2B (salg til virksomheder), B2G (salg til offentlige kunder) og B2C (salg til private kunder). Der bliver også lejlighed til at stille skarpt på, hvilke kundesegmenter, som er de mest oplagte for netop din virksomhed.

Du får på workshoppen klarhed over de elementer, som danner grundlag for kundernes købsbeslutninger og hvordan beslutningsprocessen udmønter sig indenfor B2B, B2G og B2C. Du får desuden et overblik over det markedsføringsmix, der kan vælges imellem og som gavner virksomheder i kampen for at få kontakt med potentielle kunder.

Udbytte

Workshoppen er baseret på aktiv deltagelse, så deltagerne får størst muligt udbytte. Du går fra workshoppen med konkrete værktøjer, der kan bruges til at sammensætte det rette markedsføringsmix for din virksomhed, når du skal i kontakt med mulige kunder. Du går fra workshoppen med viden om online og offline markedsføring og får konkrete værktøjer, der kan bruges til at sammensætte det rette markedsføringsmix, når du skal i kontakt med relevante kunder.

Medbring: Til workshoppen medbringes computer og strømforsyning samt eventuel markedsføringsplan, brochurer og flyers mv. Der bliver på workshoppen arbejdet med digitale dokumenter som sendes til deltagerne inden workshoppen og som de skal have adgang til.

Underviser: Claus Kaaber

Telefon

+45 3155 3035

Adresse

Marienbergvej 132,
4760 Vordingborg